Uxcell 2 buc PP Dual Ball Flotor M10 100mm 115mm Pește Rezervor Vertical de Apă Lichidă Senzorului de Nivel de Plastic Albastru/Alb


Etichete: plutitor cu contacte, pnp nc, ultrasonic senzor de apă, în plus senzor de apă, nivelul apei, comutator de debit de apă, senzor de nivel rezervor kia, pește pentru, intrerupator cu flotor, hilitand apă senzor de nivel.

36.53lei 40.60lei
  • In stoc
  • w81312



  • Numărul De Model: Alte
  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  • Nume De Brand: UXCELL

Descriere:

Un float switch este un dispozitiv folosit pentru a detecta nivelul de lichid într-un rezervor.Comutatorul poate acționa o pompă, un indicator, o alarmă, sau alt dispozitiv.

Acesta poate fi cu ușurință transformată din normal deschis în mod normal, aproape răsturnând carul.

Caietul de sarcini:

Nume produs: intrerupator cu Flotor Max de Contact: Rating 10W Max de Comutare Tensiune de alimentare: 110V DC Max de Comutare Curent: 0.5 a Max Cădere de Tensiune: 220V DC Max Transporta Curent: 1.0 O Rezistență Contact Max: 100mohm Rating de Temperatură: -10 ~ +60 C / 85 C Float Ball Material: PP Float Material carcasă: PP Fir Dia(Aprox): M10 Corp Lungime Totala: 115 mm Caracteristică:

Acest plutitor este o structură simplă,ușor de instalare controler de nivel lichid.Ea nu are un complex circuit,nu va fi deranjat,atâta timp cât materialul de selecție,lichid,presiunea sau temperatura pot fi folosite în orice mediu.

Greutate de lumină și simplu principiul de lucru,de înaltă fiabilitate.

Nivelul de încărcare comutator este utilizat pe scară largă în format electronic,electric,chimic,tratarea apei,canalizare și alte plimbări de viață, nivelul de control și de alarmă.

Notă:

Deoarece curentul care întrerupătorul poate transporta este mult mai mica(0.5 a), trebuie să utilizați un releu sau contactor atunci când acesta este conectat printr-o sarcină, releu și contactorul nu sunt incluse aici.

ZP10010-2 ZP10010-2-52


Alkjdisw
2021-01-18
5/5
Very good product. Recommend to all of AliExpress.

Scrie o recenzie

Produse similare