LED Luminat de Inspecție Vehicul Oglindă Flexibil Reglabil Telescopic Oglinzi 360 De Grade Rotire Extinde Mașină Unelte de Mână


Etichete: mercury mercruiser piese, black mirror amuleta, telescop cu oglinda de bricolaj, set de mână instrument, oglinzi foto, masina miror, masina endoscop, fibra optica de striptease, telescop oglinzi kituri, telescopic oglinzi.

28.15lei 37.51lei
  • In stoc
  • w82027



  • Cerere: Bicicleta Repararea Instrument Set
  • Nume1: Telescopic Oglindă
  • Tip: Combinație
  • Dimensiune: Approx. 30~65cm / 11.8 * 25.6inch
  • Cuvinte cheie: Vehicul De Inspecție Oglindă
  • Numărul De Model: Telescopic Oglindă

Descriere:

Acest produs este fabricat din aliaj de oțel și plastic ABS solid, durabil și robust, sigur si ecologic de a utiliza.Acesta are 2 extra luminos lumini LED-uri care pot facilita inspecția de greu de a vedea și greu pentru a ajunge la zonele în vehicule, mașini etc, ușor uitându-se în întuneric crapaturile din spațiul de lucru.Ea are, de asemenea, un 360 de grade de rotație a articulației sferice, pentru un plus capabilități de vizualizare, permițându-oglindă de inspecție să se rotească în mod liber, deține încă o poziție dorită.Instrument Ideal pentru lăcătușerie, mașiniști, inspectorii si mecanica, lumini face deosebit de util pentru întunecată și greu să-vedea locuri.

În valoare de cumpărare.

Caracteristici: Realizate din aliaj de oțel și plastic ABS solid, durabil și robust, sigur si ecologic de a utiliza.Acesta are 2 extra luminos lumini LED-uri care pot facilita inspecția de greu de a vedea și greu pentru a ajunge la zonele în vehicule, mașini etc, ușor uitându-se în întuneric crapaturile din spațiul de lucru.Ea are, de asemenea, un 360 de grade de rotație a articulației sferice, pentru un plus capabilități de vizualizare, permițându-oglindă de inspecție să se rotească în mod liber, deține încă o poziție dorită.Mâner confortabil cu moale, non-alunecare ABS prindere care este proiectat pentru sigură de control.Lungimea poate fi ajustată în funcție de diverse situații.Instrument Ideal pentru lăcătușerie, mașiniști, inspectorii si mecanica, lumini face deosebit de util pentru întunecată și greu să-vedea locuri.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Aliaj de Otel si ABS

Culoare: Arată ca imagine

Oglinda Dimensiuni: Aprox. 5 * 8 cm / 2.0 * 3.1 inch

Mâner Lungime: Aprox. 30~65cm / 11.8 * 25.6 inch

Greutate Pachet: Aprox. 100g

Pachetul Inclus:

1 * Vehicul De Inspecție Oglindă

Notă:

Culoarea inel de cauciuc este trimis în mod aleatoriu.


Jonghyun
2021-01-18
5/5
Very good and complies with the request
Mimmie Bratz
2020-10-25
1/5
They don't send anything and they don't take responsibility. They just charge you and don't send you anything. They stole from me.
Perkinsalecia
2020-09-20
1/5
Goods didn't come

Scrie o recenzie

Produse similare