Vibrator portabil 20 De Viteze de Trei Vibrații punctul G, Clitorisul Stimularea Adult erotic Feminin Masturbari jucarii Sexuale pentru Femei


Etichete: elsa foami figura, gradul usb de tip c, buton pălărie bucătar, figurina elsa set, u haină de lână, dehidrators sacadat, dn20 cu termostat, elegant praf roz, degradat pantaloni.

100.72lei 154.95lei
  • In stoc
  • w8209



  • Tip De Element: Vibratoare
  • Rezistent la apa: Da
  • Funcția: Vibrații
  • culoare: Violet
  • Obscene Imagine: No
  • Numărul De Model: Vibrator portabil
  • Sugestiv Sexual: No
  • De la distanță fără fir: Control de la distanță + vibrații
  • Pachet: Confidențiale de ambalare
  • Nume De Brand: Yesplay
  • Tip: Pune pe
  • Frecvența: 20 De Viteze De Vibrații
  • Dimensiune: As picture
  • Material: Silicon

Yesplay Pentru a proteja intimitatea dumneavoastră,am promisiunea de a trimite produsele în secret într-o condiție,ambalaj, fără nici imagini și cuvinte despre sex.

Curățarea și depozitarea de vibratoare jucarii sexuale:

1. Masaj trebuie să fie curățate înainte și după fiecare utilizare. 2. Nu scufundați aparatul de masaj în apă, atunci când de curățare. 3. Este recomandat să folosiți o apă caldă și o ușoară diluată de săpun pentru a curăța aparatul de masaj. 4. După uscare, se usucă în mod natural și pentru a evita lumina directă a soarelui. 5. Magazin de masaj într-un loc uscat, fără praf locație și depozitați-l în ambalajul original, cât mai mult posibil.Siguranța vibratoare jucarii sexuale: 1. Nu-ți împărtășesc masaj cu alții. 2. Daca te simti inconfortabil, nu mai utilizați aparatul de masaj imediat. 3. Folosesc un aparat de masaj cu un lubrifiant pe baza de apa. 4. Daca in afara de masaj este deteriorat sau nu buna, nu mai utilizați-l. 5. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.notă: 1. Vă rugăm să încărcați înainte de utilizare. 2. Înainte de utilizare, vă rugăm să folosiți o apă caldă, săpun antibacterian sau medicale alcool pentru a curăța aparatul de masaj. 3. Utilizați numai masaj cu înaltă calitate lubrifiant pe baza de apa.Nu folosiți uleiuri de masaj, creme de mână sau soluții de curățare.Aceste elemente pot deteriora masaj și va anula garanția.

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme,pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să fac dacă întâlnesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.


Scrie o recenzie

Produse similare