Un set de 4 medieval scaune de luat masa, lenjerie de înaltă calitate scaune cu picioare metalice, potrivite pentru sala de mese (alb/gri/negru/maro)


Etichete: metal scaun de luat masa, fondul scaun de luat masa, scaune de catifea, relaxați-vă scaun confortabil, aur covor, loveseat, mobilier dormitor, fluture scaun de acoperire, eagt mobila de bucatarie, chesterfield.

606.12lei
 • In stoc
 • w841 • Uz General: Mobilier Acasă
 • Utilizare Specifică: Scaun De Luat Masa
 • Tip: Mobila Sufragerie
 • Origine: NC(de Origine)
 • Material: Piele Sintetica
 • Pliat: No
 • Stil: Minimalist Modern
 • Cu Balustrade: No
 • Este Rotativ: No

Un set de 4 medieval scaune de luat masa, lenjerie de înaltă calitate scaune cu picioare metalice, potrivite pentru sala de mese (alb/negru/maro/gri)

Descriere: Acest robust și modern, scaunul este ușor și potrivit pentru toate tipurile de decoratiuni interioare, camerele, locurile publice și zonele de birouri, potrivit pentru toate tipurile de camere.Proiectare umanizat, scaun de luat masa adoptă poliuretan design scaun.Ușor pentru a se potrivi culori, linii netede, design clasic, potrivit pentru diferite stiluri de decorare.Caracteristici: Mid-century modern design iconic.Setul include 4 scaune.Robust chrome bază de sârmă PU loc Fără sudură din material plastic picioare Durabil si usor elegant cu picioare metalice.Usor de curatat si usor de instalat.Desen Dimensional Pachetul include: de spatar, picioare metalice, perne, de diferite dimensiuni șuruburi, și de montare de carduri.Capacitate: 250 kg, robust cu picioare de metal.Pachetul include: 4 scaune Piese de montare Unelte de asamblare Asamblare instrucțiuni Sfaturi: 1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, de 1-2cm erori apar, de obicei, dimensiunea specifică depinde de obiectul real. 2. Pentru fiecare fotografie, vom verifica culoarea în funcție de elementul real.În condiții de iluminare Diferite, produsele care apar pe ecrane diferite Culori Design Modern: Noul design scaun de luat masa cu Pu locuri.Culori Simple, linii netede, design clasic, potrivit pentru diverse interioare.Accidentat structura: 4 partea scaune, robust, picioare metalice, material PU de înaltă rezistență, de înaltă rezistență, rezistență frecare, verde de protecție a mediului.Utilizate pe scară largă: Acest hotel modern de scaun de luat masa poate fi potrivit pentru diverse accesorii în case, camere, locuri publice si spatii de birouri, si este foarte simplu în toate zonele.Nu rezistent la uzura: transparent etaj tampoane de protecție de pe partea de jos a picioarelor poate fi folosit pentru a proteja podeaua, reduce rezistența de zgomot și de a proteja picioarele din lemn masiv de fag scaun.Ușor de asamblare: asamblare Rapida si usoara la domiciliu.Combinație gratuit, foarte atractiv, poate fi plasat oriunde în restaurantul dumneavoastră.


Kunsulu 76
2020-11-19
5/5
Very good quality compared to the price Just a problem that I had that are small compared to my table
Aliison Sz
2020-09-15
5/5
Slightly brighter than expected, but good chairs, amazing for the price. Stylish, and comfortable. I would definitely recommend them
Freewheelin69franklin
2020-12-11
4/5
I thought they were fur Poly that's why I bought them, but not blue ones are fabric. The rest great.
Oksanatn
2021-01-01
5/5
Satisfied product, when I wrote to seller I responded only a bot in a very generic, the product arrived late

Scrie o recenzie

Produse similare