5P Verticale ZH1.5 MM Conector pentru SMD Conector Terminal Soclu Mini Micro JST 1,5 mm ZH 5-Pini Conector Plug


Etichete: jst smd de sex masculin, 32a industriale plug-and-socket, pcb terminal, conector zh, wago, lsi megaraid, jst xh smd, 1, 5 mm conector jst, mb w212, zh.

21.56lei
  • In stoc
  • w84484




Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

Dacă nu puteți verifica afară când licitatie aproape imediat,te rog, așteaptă câteva minute și de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 14 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

Va vom returna integral monney, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât de Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Un an de Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii are o garanție de 3 luni.

Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu ne reparații sau schimb de elemente cu o garanție expirat.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.antena1slobozia.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este important pentru Noi.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Biroul nostru sunt orele 9:00.m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până vineri

Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe www.antena1slobozia.ro mesaj sau trademanager,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Wepro Grup sunt Profesionale Dropshipping Furnizor în Computer&office,Sănătate&frumusețe,Adult&Sex,Lady Fashional,în aer liber și sportive,electrocasnice,LED,produse Solare, etc la Reducere de pret.localiza în Shenzhen din 2007,care are 12 ani de experiență pentru cumpărători la nivel mondial.Bine ati venit pentru a Face Bani Cu Noi Împreună aici!


Scrie o recenzie

Produse similare