În formă de U cablu de învățământ echipamente de laborator, echipamente set de fizica laboratorul de 20cm


Etichete: fizica de laborator optic, fizic jucărie, studenți în laboratorul de fizică, un set de fizica, laborator 4 fizica, echipamente educație, lentile convexe fizica, utsa laboratorul de fizică, electrice de laborator, echipamente de laborator pentru fizica.

25.30lei 27.50lei
  • In stoc
  • w84745



  • Subiect: Fizica

U în formă de sârmă de învățământ echipamente de laborator, echipamente set fizico experiment de laborator instrumente

cumparatorul observa ,clientii pot alege echipamente de laborator pentru a comanda ,adăugați-l la cosul de cumparaturi ,la comanda , nu se va schimba prețul pentru tine .pentru mai multe prețul de livrare și prețul produselor poate fi mai mic .

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrare de bunuri în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Transport și predarea

1 Dacă oferim transport gratuit, comanda va fi livrata prin HONGKONG POST AIR MAIL sau China Post air mail în termen de 14-17 zile.

3. EMS nostru este de preferat metoda de transport maritim de asemenea.Între timp,UPS, DHL,Fedex,TNT sunt disponibile.De asemenea, puteți alege de ei, dar trebuie să adăugăm costul pe prețul de cumpărare.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .

Note

1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.

2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

3. În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină, lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect.

Feedback-ul

1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Vă mulțumesc!


Scrie o recenzie

Produse similare