Original Doublepow adevărata capacitate 7.4 v 18650 litiu baterie 3600mAh acumulatori reîncărcabili megafon difuzor


Etichete: Baterie 18650 3400mah, 18650 curent mare, 7.4 v 850mah baterie lipo, DOUBLEPOW, 18650 baterie 3600mah, Baterie 18650 4900mah, baterie aaa recharg, 70mm difuzor, Baterie 18650 recharg, 7.4 v baterie li-ion.

49.59lei 61.99lei
  • In stoc
  • w8658



  • Capacitate Nominală: 3600mah
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: DOUBLEPOW
  • Numărul De Model: 18650 3600
  • Setați Tipul: Numai Baterii
  • Dimensiune: 36*36*65mm
  • Linia De Lungime: 8cm
  • Tip: Li-ion

Dacă aveți nevoie de alte prize de curent, vă rugăm să lăsați un mesaj și să se consulte serviciul nostru pentru clienți.Producătorul de vânzare directă, calitatea este mai sigur!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru vrac comanda, va vom oferi cele mai bune reduceri.

100% original adevărata capacitate Doublepow 7.4 v 3.6 Ah 3600maAh 18650 baterii reîncărcabile 7.4 v cu bms baterie cu litiu placă de protecție

Model:7.4 v 3600mAh tip Baterie: 18650 li-ion capacitate Nominală: 3600mAh Nominală tensiune: 7.4 V Greutate: 180g Reîncărcabilă ori: ≥1200 de ori Temperatura:de descărcare de gestiune:-20°-60° taxă:0°-45° Dimensiune: 65.5 mm x 36 mm (diametru) a proteja:supraîncărcare și descărcare de gestiune,supracurent,scurt circuit,etc.Locul de origine: china personalizare Suport, dacă aveți nevoie de personalizare, puteți să contactați serviciul clienți notă:abatere de culoare pot diferi din cauza la alt monitor configurații.Noi vă oferim cele mai bune produse și de servicii, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Multumesc.

Aplicație:

bateria folosită în difuzoare, robot telefonic, wireless, echipamente de monitorizare, echipamente medicale, instrumente de bord, led-uri de iluminat, semne de circulație, mici, portabile, aparate de uz casnic, scule electrice, jucării și așa mai departe.

Avantajul de a folosi litiu energie electrică:

1.100% nou și de înaltă calitate Doublepow,Sigur și ecologic.100% turii capacitate de 2.volum mic, lumină greutate, de mare capacitate, de protecție a mediului, fără efect de memorie.

Termeni și condiții:

Nu va fi nici o restituire, de schimb.În caz de lipsă / piese defecte, informează noi nu mai târziu de 7 zile de la primirea element și vom aranja să reship element.Cumparatorul are obligatia de a trimite-ne un e-mail pentru schimbul anuntul inainte de returnarea bunului, cumpărătorul va suporta de transport și taxa de manipulare și elementul trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală, atunci când se întorc la elementele

Despre Garanție

1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau slab la primire).Accesorii vin cu o garanție. 2. Produsele defecte TREBUIE să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate de mai sus-politica elementele enumerate după comanda de pe www.antena1slobozia.ro!

Despre Transport

1. La nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE SĂ CORESPUNDĂ cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. TIMPUL de TRANSFER este prestat SERVICIUL de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit coletul tău termen estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Din cauza diferențelor de statut și de valori de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.


Scrie o recenzie

Produse similare