NOI 8.9 Inch Tablet PC cu Ecran Tactil Digitizer Pentru Samsung Galaxy Tab P7320 GT-P7320 cu acces Gratuit la Instrumente de Reparații Transport Gratuit


Etichete: lama de diamant, tavlet, husă masă de călcat pentru placi, teblet, cal eșarfă de mătase, noroi, android tablet, cal de imprimare eșarfă, tabla, pastila de argint.

107.35lei 134.20lei
  • In stoc
  • w86642



  • Tip De Produs: Tableta Touch Panel
  • Noi Sau Folosite: Noi
  • Numărul De Model: P7320
  • Compatibil Marca: NO
  • Tip Ecran: Ecran Capacitiv
  • Nume De Brand: WYPJUNHEVV
  • DIMENSIUNE PANOU: 8.9 inch
  • Dimensiunea De Afișare: 7~10 Inch
  • Garanție: Clasa A+ Perfect de lucru, pe Deplin testate,

Descriere Produs

NOI 8.9 Inch Tablet PC cu Ecran Tactil Digitizer Pentru Samsung Galaxy Tab P7320 cu acces Gratuit la Instrumente de Reparare

Funcția Touch este prea lent sau nu răspunde pe Tabletă?

Pauza sau zero atingerea ta de Sticlă?

Aici e piese de schimb:

Stare perfecta (fara bule de aer)

Brand Piese Noi, mai bune de schimb de calitate pentru tableta ta

Compatibil pentru Samsung Galaxy Tab P7320

PRODUS ARATĂ

OBSERVAȚIE : ghid de Instalare nu sunt incluse, nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați înainte de a licita.Vă mulțumim pentru înțelegere!Dacă nu sunteți sigur dacă e chiar element de care aveți nevoie, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.Memento prietenos : - ghid de Instalare nu sunt incluse, nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați înainte de a licita. - Aptitudini speciale și tehnici necesare pentru instalarea corectă.Vă recomandăm procesul ta reparatia cu o asistență de un tehnician calificat. - Vă rugăm să asigurați-vă că ați înțeles procedura de demontare înainte de cumpărare. - Acceptăm doar a reveni în starea inițială și recomandăm clienților să testeze element înainte de instalare.Informații Utile:

Pentru a asigurați-vă că achiziționați un ecran corecte, asigurați-vă că pentru a se potrivi dimensiunea, rezoluția, și lumina de fundal de produs.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați cu lcd marca/serie/model, sau modelul, numărul de pe spate a ecranului.Tehnicienii noștri vă vor ajuta să alegeți corect ecran.

Shippment:

De obicei, ne va pregăti și livra bunurile în termen de 1 zi lucrătoare .

Pls verifica dacă elementul este în stare bună la primirea de ea.

Timp de livrare:

----Prin poștă: în General 7-10 zile lucrătoare.

----Prin e-Mail de Aer: în General 30-50working zile.Feedback-ul:

1)Pentru a aprecia dvs. de afaceri, orice client va primi un feedback pozitiv.

2)nu Vom reuși, atunci când consideră de a părăsi orice feedback-ul, altele decât pozitivă.În acest caz, am dori să vă rugăm să ne cum putem îmbunătăți serviciile noastre pentru a vă servi mai bine.Vă mulțumesc în avans.

După-vânzare de Servicii:

1)garantie de 3 luni, 7 zile de returnare pentru non-de lucru elemente, cu excepția rupt, s-a prăbușit de marfă (Cumpărător să plătească pentru a reveni taxa de transport).

2)vă Rugăm să asigurați-vă că elementul este compatibil pentru modelul dumneavoastră înainte de a comanda.Nici o întoarcere pentru incompatibile probleme.

3)atunci Când primiți elementul,dacă veți găsi cutia este pauză și bunurile pauză.Vă rugăm să luați fotografie despre bunuri și refuză să accepte bunuri .Vă rugăm să ne contactați, și-a trimis fotografia produsului să ne cât mai curând posibil .

Vom plângere la compania de livrări.Despre Noi:

Am fost implicat în LCD/ecran cu LED-uri de vânzări de produse de mai mulți ani.

Va oferim mai multe branduri și varietate de modele de LCD/LED ecran.

Ca și companie, ne-am organizat în jurul valorii de cele mai cunoscute branduri:

ASCUȚITE, MITSUBSHI, NEC, OPTREX, KYOCERA,AUO, OCP, INNOLUX,Samsung, LG-Kemna

Panoul gama de dimensiuni:3.5" la 18.4".Produsele sunt utilizate pe scară largă pentru GPS Auto,dispozitive Portabile,Industriale ecran,tableta,laptop,Monitor etc

Toate ecran sunt originale de clasa A.

Încercare de 100% înainte de livrare.

Vom fi o alegere bună.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să lăsați mesaje pe www.antena1slobozia.ro.


Scrie o recenzie

Produse similare