Moș Crăciun De Pluș Picioare Pentru Decoratiuni De Craciun Amuzant Picior Umplute Ornamente Pentru Bradul De Crăciun Elf Picioare Pentru Acasă De Crăciun Decorare


Etichete: elf pe raft, elf picior, elf jucărie, crăciun forme amuzante, papusa de craciun, elf, elf picioare, groot decorații de brad de craciun, chimie ornamente de crăciun amuzant, elv, ELF.

26.48lei 42.71lei
  • In stoc
  • w87116



  • Tip de en-Gros: No
  • Drop Shopping: Suport
  • Setați Tipul: No
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Nume De Brand: cwaouoniy
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Crăciun Ornament Picior
  • Numele produsului: Moș Crăciun picioare

Crăciun Picior Ornament Durabil Decor Unic Jucarie Cadou

Puncte: 1、Mare Ornament de Crăciun: Doar locul lui Mos craciun picioare oriunde doriți, cu bretele pe picioare, care poate fi fixat pe orice pom de Crăciun, atârnat pe ușă, sau plasate în curte pentru decor, puteți modela picioarele de expertul în forma pe care doriți în funcție de nevoile dumneavoastră.

2、de Înaltă calitate Materiale: ornamente de Craciun sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, umplute cu în condiții de siguranță și non-toxice PP bumbac cusaturi pentru a face decorarea simt moale si durabil, de ajuns să-și petreacă vacanța.

3、Unic de Design: design interesant și unic adaugă unele bucurie și creativitate pentru decor casa ta această vacanță de Crăciun.

4、domeniul de Aplicare: Decor de seminee, pomi de Crăciun, vitrine, etc. Face casa ta plină de atmosferă festivă, combinația perfectă de Crăciun, de vacanță sau acasă decorare.

5, se Adaugă Mai mult Atmosfera de Sărbătoare: a devenit o tradiție de a organiza petreceri în fiecare an pentru a sărbători Crăciunul.Piciorul decoratiuni sunt perfecte pentru sărbători de Crăciun și petreceri, pur și simplu așezați picioarele pe copac ca în cazul în care elfii sunt blocat, care se va adăuga mai mult la vacanta de Craciun plăcere.

Caietul De Sarcini: Dimensiune:

Întreaga lungime: aprox 38cm/14.96 în

Întreaga lățime: aproximativ 21cm/8.27 în

Întreaga grosime: aproximativ 16cm/6.30 în

Coapsa diametru: aproximativ 9cm/3.54 în

Vițel diametru: aproximativ 6.5 cm/2.56 în

Picior lungime: aproximativ 11cm/4.33 în

Material: textil

Greutate: aproximativ 220g

Ambalare: sac de OPP comprimate de ambalare în vid

Lista De Ambalare:

1BUC*Moș Crăciun Proteză la Picior Decor

Notă:

Cum să utilizați:

Introduceți un stick, sau un perforate frânghie pentru a-l repara pe pomul de Crăciun, sau introduceți direct pe pomul de Crăciun.


Scrie o recenzie

Produse similare