10BUC/Lot AD8571ARZ AD8571AR 8571A AD8571 POS-8 nou original


Etichete: 8571a, nokia x renovat, vodafone n8 sclipici, femeie valize set, vw polo 2017 manual, tricotate costum doamnelor, din lemn lucrate manual tag, xiaomi shaver brown, kitty copii tee, xt1663 garda de ecran.

44.87lei 47.72lei
  • In stoc
  • w875  • Numărul De Model: AD8571ARZ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal

Dragă Prietene ,dacă aveți orice probleme ,vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide disputa sau de a părăsi un feedback negativ

NOTĂ: Fotografiile și numărul de serie sunt numai pentru referință , dacă există fluctuații, în funcție de obiectul real va rog!

Vă rugăm să citiți cu atenție despre politicile noastre de mai jos inainte de a cumpara, vă Mulțumesc!

1.Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere.

2.Am expediat de la www.antena1slobozia.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

3.Cumpărătorul rus vă rugăm să ne lăsați numele tău complet,care este foarte important,vă mulțumesc!

4. Termeni de plată: West Union si T/T sunt, de asemenea, accepta.

Notă : sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depins de pe www.antena1slobozia.ro online firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.Și, dacă este necesar, bunurile vor fi marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Noi nu suntem responsabili pentru taxa de import sau alte taxe.


Scrie o recenzie

Produse similare