AC 220v 30A telecomanda Wireless RF Switch 433MHZ 3000W Lumina Acasă Inteligent Întârziere comutator


Etichete: condensator releu, rf switch, comutator dpdt rezistent la apa, comutator wireless, svmc72150, foto comutator senzor, rulou comuta wifi, unitate de control comutator, comutator tactil wireless, distanta de control de la distanță comutator.

34.54lei 40.64lei
  • In stoc
  • w88170



  • Material: Plastic
  • Certificare: CCC
  • Nume De Brand: TCXRE
  • Garanție: 1
  • Curent: 30A
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Tip De Element: Switch-uri

Wireless RF modul de lucru, de control de la distanță fără direcție, fără restricții de spațiu, de control de la distanță în pereți despărțitori, convenabil conexiunea de terminale de cabluri, push-pull tip de control de la distanță, de prevenire a misoperation de chei, aspect nou, mare terminal, super high power control, control Direct de echipamente de mare putere cum ar fi motoare și pompe.

Parametri Tehnici:

Tensiune de intrare: AC100V-AC240V

Sarcina maxima: 30A/3000W

RF frecventa de operare: 433M hz

RF Mod de Operare: Receptor Superheterodină

Sensibilitatea receptorului: -107dbm

Telecomanda distanta: 50-100 de metri. La 200 de metri..1000 de metri opțional.

Numărul de telecomenzi care pot fi stocate: 32

Suport de la distanță de control de tip: cod de Învățare, cod fix

O varietate de moduri de lucru: jogging, auto-blocare, de centralizare.

Metoda de cablare: cablajul fix coloana, AC de intrare și de ieșire a marcat pe carcasa

Cum să utilizați :

Clar și se potrivesc:

1. Funcția clar - După butonul de învățare "CHEIE" este apăsat de 8 ori, LED-ul indicator se va stinge și începe să clar toate de control de la distanță codul de date în memorie.După indicatorul LED clipește de 5 ori si nu merge, clar funcție este finalizată.

2. Funcția de aliniere - faceți Clic pe butonul de învățare "CHEIE", LED-ul indică faptul că microprocesorul introduce codul de învățare stat, apăsați butonul de potrivire fir control de la distanță buton, indicatorul LED clipește de 3 ori și apoi se stinge, înseamnă că acest cod este de succes.Fără fir de la distanță comutator poate stoca 16 diferite de control de la distanță. (Acesta este un one-touch de cod, programul va aloca automat biți de date)

3. Potrivire cod de încercare - După codul este de succes, apăsați releul corespunzător de control de la distanță pentru a efectua funcția corespunzătoare de acțiune.

Cablare și testare:

* 1 flash - jog mode: apăsați butonul de control de la distanță releu pentru a trage în sus, de presă de la distanță de control al releului de pe

* Flash de 2 ori - Auto-blocare mode: Apăsați butonul de control de la distanță releu pentru a trage, apoi apăsați butonul de control de la distanță a releului din nou pentru a deconecta

* Flash de 3 ori - Blocare mode: Apăsați PE butonul de pe telecomandă pentru a trage releului și apăsați butonul OFF de pe releu pentru a deschide releul.

3, apăsați butonul de comandă la distanță pe cod, comutator telecomandă pentru a controla de control corespunzătoare.Controlul Normal la controlul obiect înseamnă că circuitul de test este de succes și poate fi folosit în mod normal.

problemă comună:

1. Atunci când alimentarea este pornită, cod clar și codul poate fi efectuată în orice moment.Atunci când circuitul este de lucru, cod clar funcție este realizată.După cod clar este de succes, 4-way relay revine la starea normală.Când LED-ul funcția de codul funcția este activată, introduceți statutul de cod, și de învățare, timpul de așteptare este de aproximativ 6 secunde.Este necesar să se completeze codul în termen de 6 secunde.După 6 secunde, LED-ul se stinge iar programul iese automat din codul de stare.

2. Atunci când se utilizează pentru prima dată, asigurați-vă că pentru a efectua un cod clar și limpede fabrica de testare pentru a stoca control de la distanță de cod.După codul este de succes, active control de la distanță codul de CONDUS vor fi pe.Dacă invalid de cod de la distanță este primit, LED-ul indicator va clipi scăzut.Uita-te la LED-ul indicator pentru a determina dacă există interferențe cu frecvență de control de la distanță.Dacă există un flash intermitent.

3, atâta timp cât codul este de succes, puteți schimba în mod arbitrar de ieșire mod de operare, doar deconectați puterea de a schimba capac punte de selecție, și apoi rândul său, pe puterea de a schimba funcția.Nu este nevoie să cod, din nou.

4, comutatorul de control poate stoca 16 de control de la distanță de cod, dacă înveți 17 de control de la distanță de cod, programul va automat preaplin primul control de la distanță codul de eșec.Și așa mai departe.Când telecomanda cod este confuz, ar trebui să ștergeți-l înainte de învățare astfel încât să se evite interferența cu alte telecomanda coduri.

5, utilizarea de control de la distanță trebuie să învețe după codificare, deoarece codul general de control de la distanță nu este codat la fabrica, preia de a afla direct care pot fi folosite, dar vor fi controlate de către alți control de la distanță fără codare.

6. Atunci când se utilizează instalarea, încercați să evitați sursa de interferențe și de a forma un similare scutul mediu.Aceasta va afecta în mod direct primirea sensibilitate.

7. Nu-l folosească în mod necorespunzător.Utilizarea necorespunzătoare va reduce performanța produsului și longevitate.În cazurile severe, se va deteriora produsul și-l va aduce, de asemenea, ascunse pericol pentru siguranța dumneavoastră.

Instrucțiuni:

1. Jog mode: apăsați panoul de control pereche codul o dată butonul, LED-ul indicator va clipi de 1 ora.După ce LED-ul indicator este aprins, apăsați butonul de comandă la distanță care are nevoie de cod, și panoul de control LED-ul indicator se va aprinde de 3 ori în mod continuu.Codul este de succes.

2. Auto-blocare mode: Apăsați panoul de control cod de buton de două ori în succesiune.LED-ul indicator va clipi de 2 ori.După ce LED-ul indicator este aprins, apăsați butonul de comandă la distanță, care trebuie să fie codificate.Panoul de control LED-ul indicator se va aprinde de 3 ori consecutiv.Codul este de succes.


Scrie o recenzie

Produse similare