Copil Nou-Născut Cu Bretele Tc Bumbac Transportator Copil Elastic Copil Care Alăptează Operator De Transport Deținător


Etichete: transportator copil copil, aeronave de transport de jucărie, țara copilul de viteze, baby marsupiu sling, copilul încărcător, babi transport, babie hip transport, cutie mod, purtător de schi, aeronave de transport de model.

64.23lei 81.32lei
  • In stoc
  • w88176



  • Transportatorii Tip: Orizontală
  • Material: Bumbac
  • Numărul De Model: 6188
  • Model Tip: Solid
  • Nume De Brand: sunnykucy
  • Intervalul De Vârstă: 4-6 luni
  • Portante: 9 kg
  • Tip: Rucsaci Si Transportatori

Nume produs:hrănire Copil geanta Material:captuseala cu T/C pânză,exterior pânză cu Chunya filare,cu vânt Rece, efect,respirabil, portante:Potrivit pentru copii în decurs de 0-6 luni și mai puțin de 9 kg.Ambalare:opp sac de plastic de Ambalare cantitate:60 / cutie Cutie ecartament:70x55x55cm Culoare:Navy/flori-negru și albastru este culoarea principală,cu o cantitate mică de cârpă florale înfrumusețarea;este acromatică,este o culoare versatila, toate anotimpurile sunt ușor pentru bărbați și femei.Produs caracteristici:potrivit pentru excursie, economisi spațiu, pentru a evita coliziunea,a proteja, convenabil /practice/confortabil, Există 3 tipuri de forme de flori în această secțiune:ocean de flori,roșu, grilă,grilă albastru,

De transport și Politica de Returnare: 1. Noi, de obicei, comenzi loc în termen de 24 de ore de la primirea de plată. 2 spectacole.Transport recomandate: www.antena1slobozia.ro standard de transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket - mai stabil, mai sigur și mai rapid. 19-39 de zile. 3 spectacole.Oferim, de asemenea, livrare expres, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc.Dacă ai nevoie urgent de el sau au o cantitate mare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 4. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la comanda este finalizată.Vă rugăm să ne contactați.en-gros: 1. Noi avem propria noastră fabrică, picătură de transport maritim, dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 2. Va oferim cele mai bune prețuri en-gros și recomanda cele mai bune transporturi.Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, ne-ar fi foarte recunoscător (de exemplu, descrie 5 stele, de a comunica 5 stele, timp de livrare de 5 stele).

2. Dacă primiți un deteriorate sau greșit produs, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne contactați.Ne vom ocupa și de a găsi cea mai bună soluție.Satisfactia dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine. .


Speedgal16
2020-10-29
4/5
Didn’t how Items package unprofessional

Scrie o recenzie

Produse similare