Noi Putem Urmări Pat Duza Perie de Cap Pentru Dyson V7 V8 V10 PUFOS V10 Absolută Aspirator piese


Etichete: motor perie dyson, dyson v6, dyson furtun, dyson filtru v10, dyson v6 v7, dyson v8, dyson v7, cumpara părți dyson, umed uscat aspirator, dyson perie de cap.

32.50lei 46.41lei
  • In stoc
  • w88356



  • Nume De Brand: Aibon
  • Numărul De Model: 052
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Aspirator Piese

6 ani vânzător profesionist!

100% Calitate Garantata !!

Descriere:

Material: ABS

Dimensiuni: Ca Imagine

Culoare Principala: Gri Inchis

Ia Attension:piesele nu sunt originale,dar de înaltă calitate.

Notă:Toate vid părți trebuie să adaptor(imaginea trecută un adaptor care se poate vedea) de contact Dyson V7 V8

De ce ne alegeti pe noi:

Important,materialul este de foarte buna calitate,dacă ați cumpărat de bună calitate produs,cumpara este alegerea ta dreptate.

Compatibil cu modelul:

Dyson V7 V8 V10 PUFOS V10 Absolută

Pachet Inclusiv: 1 x Pat perie 1 x contact dyson v7 v8 V10 PUFOS V10 Absolută adaptor

contactati-ne

1. Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client, cu toate acestea, un accident se poate întâmpla uneori, va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi un feedback negativ.

2. Vă rugăm să ne contactați prin "pune o întrebare"

transport

1.De obicei durează aproximativ 15-50 zile lucrătoare de la peste tot în lume. 2.Adevăratul Număr de Urmărire vor fi furnizate,numărul de urmărire pot fi urmărite tot timpul .schimb Ne va returna, dacă te vei întoarce elementele în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți


Scrie o recenzie

Produse similare