17 Cheie harmonica Deget de Pian pentru Incepatori sau Profesionisti


Etichete: scanare degetul, 30-cheie kalimba, clipboard dosar, bord cheie pad, kalimba c, unitate de pin, kalimba breloc, tigru furios, bambus kalimba, disc pe cheie tb.

79.24lei 132.04lei
  • In stoc
  • w88467



  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Alte
  • Aplicabile Oameni: Incepator

17 Cheie harmonica Deget de Pian pentru Incepatori sau Profesionisti

[Material mai bun, Mai bun Sunet]de control Strict de fiecare proces,produsul real este imaginea prezentată.Nostru kalimba 17 cheie degetul mare pian este realizat manual, cu lemn de mahon.C ton,de medie frecvență este foarte bogat și poate echilibra muzica de diferite stiluri.Cheile kalimba sunt realizate din minereu de metal, mai puternic tenacitate, nu te vei simti bine cu kalimba degetul kituri pentru a juca pentru o lungă perioadă de timp.

[Ușor să Tune De unul Singur]alto kalimba este în ton când ne-am vinde,de asemenea, puteți regla kalimba muzica de tuning-ciocan sau APP(Android: gStrings, Apple : Instuner).Mai profesionist, vă rugăm să consultați manualul nostru, care vă va învăța întregul proces în detaliu.

[Cel mai bun Avantaj]degetul pian optimizat piața comună versiune,kalimba degetul mare ponturi, frumos sunet de pian va fi mai clară și mai tare și arată pot fi auzite de mai multe persoane.Trebuie să fie de a crea mai multă fericire pentru petrecerea ta și de familie timp!

[Cel mai bun Cadou pentru Copii sau Adulți]Hugh Tracey Kalimba 17 cheie degetul mare pian este foarte ular, care poate juca mai multe melodii care iti plac si potrivite pentru începători și avansați jucători, și este utilizat pe scară largă în partid, de performanță, de înregistrare, de relaxare și de alte activități, de asemenea, un cadou perfect pentru copii de naștere, de Crăciun și unele speciale, festivaluri.Puteți aduce, de asemenea, să vă relaxați în timp ce călătoresc.

Culoare:Lemn de culoare

Material:lemn de mahon

Dimensiune:18.5*13.5 cm

Conținutul Pachetului:

1 set * de Kalimba

(A fugit degetul culorile sunt a fugit, a fugit modul nu poate fi selectat)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare