5-în-1 Antrenor Mușchi Roata AB Roller Kit Roata Abdominale Role Cu Push-UP Bar Sari Coarda Genunchi Pad Sport Echipamente de Fitness Acasa


Etichete: se potrivesc dota, sutien, pentru push-up, ab roller roată, sări coarda, ab roller, bicicleta antrenor, acasă tren, casă musculare costum, echipa de gimnastică.

142.25lei 180.05lei
  • In stoc
  • w91873



  • Forma: I-în formă de Push-up Rack
  • Numărul De Model: Costum Fitness
  • Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness

Caracteristică:

*1.5-in-1 casa de instruire set reglabil frânghii sari, crose, primavara antrenament, role kituri cu genunchiere pentru a vă ajuta să economisiți bani.Nu trebuie să le cumpere separat.

*2.AB roller pentru stabilitate: Acest modernizate cu Role este realizat dintr-un mâner mai lung tub și acoperite cu non-alunecare de spumă pentru a face mai stabil.

*3.Perfect push-up de sprijin și genunchi protecție: inclinat, curbat maneta pot fi șterse sau instalate în câteva secunde fără a aluneca cu ușurință.Genunchiere poate fi transformat înainte și înapoi pentru a proteja genunchi de la un prejudiciu.

*4.Trage coarda:Exercitii brate, umeri, piept, spate, picioare, și mai mult,utilizarea pe termen Lung poate înfrumuseța corpul uman curba, consolidarea musculare linii, în special mușchii brațului.

*5.Push-up stand: Ea este mare pentru piept, biceps și mușchii triceps, umeri și spate.Ele pot fi ușor demontat pentru calatorii sau depozitare trăgând unul dintre cele două picioare de la mâner-nu sunt necesare unelte.

*6.Sărind peste coarda:Ideal pentru a pierde greutate rapid, tonifierea si mentinerea tonusului muscular.Sărind peste corzi sunt un instrument excelent pentru orice nivel de fitness sau obiectiv.

*7.Pentru toate nivelurile de fitness: All inclusive sala clasa sala de fitness set pentru incepatori si avansati sport.

Caietul de sarcini:

Material: Oțel + PU + TPE

Greutate(1 Set): 1450g / 3.20 lb(Aprox.)

Dimensiune ambalare: 260 * 150 * 180mm(Aprox.)

Pachetul Greutate: 1550g(Aprox.)

Conținutul Pachetului:

1 * dureri Abdominale roata

1 * Push-Up Pol

1 * Coarda

1 * Mat

1 * Raliu Coarda

1 * Oxford Sac

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.


Runz Temotorz
2021-01-29
1/5
Dealer cashes the money and shipped the goods. Said: the goods be out of stock. Although in the item description shows that even 198 PCs vorratig is. Thanks AliExpress the money back. Of me no recommendation!

Scrie o recenzie

Produse similare