Antic grec ZETA PHI BETA ZPB scrisoare farmec


Etichete: consumul de cafea farmece, vtr, soror farmec, masina stare, zamak cafea farmec, farmecul grecesc, litera grecească farmece vrac, litera grecească bijuterii, dumnezeu greacă, charm argint.

22.37lei
  • In stoc
  • w92335



  • Culoarea terminat: RH
  • Tip De Element: Farmece
  • dimensiunea de farmec: 15*20mm
  • Greutate: 1 Grams
  • Numărul De Model: A0150509001
  • Stil: farmec
  • Farmecele Tip: Alfabet, Date Si Numere
  • Metale De Tip: Aliaj de zinc
  • Fine sau de Moda: Moda

Antic grec ZETA PHI BETA ZPB scrisoare farmec sunt una dintre cele mai populare doamnelor bijuterii selecții.Frumos, strălucit colorate și Roșu/alb Cristale Austriece sunt perfect,plasate în cadrul grele de argint placat cu litere.O siguranță stilul pin-ul este pe spate.

Stare: nou Dimensiuni Măsuri:

Aproximativ 12mm inaltime,20mm latime Culoare:

PLACATE cu Argint antic Material: Plumb și nichel în Greutate de 3 Grame

Bine ati venit la Magazinele noastre!Calitatea produsului este supraviețuirea noastră carte, fi, de asemenea, punctul de plecare al cooperării noastre cu tine, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Ne promitem că vom verifica produsele inainte de livrare.Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele

Conditii De Plata:

Vom accepta doar Escrow .

Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

Transportul Si Predarea:

1.Termeni de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

2.Companiile De Transport Maritim:

Noi sprijinim de transport "China post" "EMS", "DHL" "UP".

UP,aceasta este de aproximativ 5 zile pentru livrare.

DHL,este de aproximativ 5 zile pentru livrare.

EMS,este de aproximativ 10 zile pentru livrare.

E-Ambalate,China Post Air Mail,este de aproximativ 15-25 de zile pentru livrare.

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

Politica De Rambursare:

Va vom returna dacă nu vom livra în termen de livrare perioadă.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

OBSERVAȚIE: Cantitatea este limitată și se schimbă rapid, schimb sau de restituire va fi oferit, dacă stocul nu este disponibil.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Mai multe farmece:


Scrie o recenzie

Produse similare