Animale De Companie Îngrijire Foarfece Pisică Câine Livrările De Animale De Companie De Unghii Mașină De Tuns Accesorii Pentru Animale De Companie Animale De Tuns De Unghii Fișier Gheara Freze Taie Unghiile


Etichete: cercuri verde albastru, kylo ren sensul, fotga degetul mare de prindere, led ptf este egal cu 4, dantelă rochie scânteie, ivy flori mici, instac poze de perete, japonia femeile par, japananese posturi.

11.43lei 18.14lei
  • In stoc
  • w93157



  • Tip: Câini
  • Cantitatea: 1buc/1Set
  • Tip De Element: Nailclippers
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

modname=ckeditor

Caracteristică: 100% de brand nou și de înaltă calitate!Aceasta unghiera este special conceput pentru animale de companie acasă utilizare.Atunci când animalele de companie unghiile cresc mult, se va simți durere în timp ce acestea sunt de mers pe jos.Deci, această mașină de tuns este o alegere bună pentru animalele de companie.Manerul este realizat din Plastic + Cauciuc , rezistenta la alunecare și de economisire efort de Lungă durată și durabile acțiune de primăvară Ușor, sigur și convenabil de a folosi lame Ascuțite din Oțel Inoxidabil pentru a Preveni tăierea unghiilor prea profund mâner Confortabil Potrivit pentru: Câini, pisici, iepuri și alte animale cu unghii lungi (Marimea S, adecvate pentru animale de companie mici, sub 4 kg, Am potrivit de mari și mici animale de companie) caietul de sarcini: Culoare: Albastru , Roz Dimensiune: așa Cum se arată Material: Oțel Inoxidabil Produs include: 1 x animale de Companie de unghii mașină de tuns cutter Note: 1. Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferenta din cauza manuală de măsurare. 2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc. Sper înțelegere.Au o frumoasă zi de cumpărături!


Scrie o recenzie

Produse similare