Masina de gravat Card de Control 5.4.49 Ncstudio Gravură Piese de Mașini DD Studio


Etichete: servo motor fanuc a06b, nunta de safir trupa, cnc robotec, control cnc, ncstudio controler de la distanță, controlul motor de curent continuu viteza, robot de consiliul de dezvoltare, dd studio axa controller, coral rochie, ncstudio.

139.24lei
  • In stoc
  • w93986



  • Tip Motor: motor de curent continuu
  • Origine: NC(de Origine)

stoarce:acest card poate fi folosit doar pe 32 de biți pentru windows(winxp si win7) notă: cablul este de culoare alb acum 1. După stingere în portbagaj poate breakpoint continua gravură. 2. Sport cardul poate salva zece artefacte de origine. 3. Poate citi sculptate eng fișiere și PLT format de fișier de dao drum. 4. Fi capabil să se conecteze la ax electric inverter pentru a realiza viteza de software-ul de control. 5. Puternic software-ul de compatibilitate suport type3 / artcam/castmate/jdpaint/ty și alte CAM/cad design software. 6. Sculptură control mecanic card, 3 axe de control, versiunea 5.4.49 de mai sus, este utilizat pe scară largă în toate tipurile de masina de gravura CNC, mecanic masina de gravat, publicitate masina de gravat, masina de gravat piatră, cilindru masina de gravat, pentru prelucrarea lemnului masini de gravat, masina de gravat și DIY. 7. Notă: weihongka unul. 2 un card de linie pentru a trimite speciale 5.4.49 software și conexiune de un set complet de desene sistemul poate sprijini în mod direct UG, MASTERCAM, CASMATE, Arta CAM, AUTOCAD, CorelDraw șialte software CAD/CAM pentru a genera cod G, PLT cod format și sculptate ENG de prelucrare format (sculptate fișier nu este nevoie pentru a transforma format).Descriere produs card de sport se pot potrivi și orice driver de placa.Sistemul poate cu o varietate de trei-dimensional masina de sculptură, de trei-dimensional sculptură și mașină de frezat utilizate împreună.Potrivit pentru toate tipurile de mașini de sculptat.

De plată, dacă aveți orice probleme de plată vă rugăm să ne contactați!dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul isnotvery ieftin vă rugăm să ne contactați!Garanție Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.TOATE peoducts au 1yeas de garanție.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu.vom încerca noastre cele mai bune de a rezolva problemele.


Vystavkina72
2020-12-16
3/5
The board is mostly not bad but on SMD components
Watsonam
2020-09-05
1/5
I never received the goods. And now I cannot open a dispute or so.

Scrie o recenzie

Produse similare