Hydra Pen H2 Cu 7 Cartușe Profesionale Microneedling Stilou Wireless Hydrapen Hydra Roller Pen Automată Ser Aplicator


Etichete: automat nespresso, derma pen, hydra pen, acid hialuronic pen, 36v baterie litiu, el pixuri, himera instrument, microneedl, dermarol, procesor de alimente, cu bol din otel.

425.67lei 945.95lei
  • In stoc
  • w94418



  • Default: 2 buc H12-0.5
  • De mărfuri: Derma pen sistemul dr.pen
  • Funtion: De îngrijire a Pielii feței,de Întinerire a Pielii
  • Servicii: Suport Dropshipping
  • Numele produsului: Hydra pen H2
  • De Îngrijire A Pielii Kit: led display Hydra pen H2
  • Element Nume: Dr. pen original producator Hydra serie
  • Tip: Hydra Timbru
  • Hydra pen Ac cartuș de stil: Nano-HS /Nano-HR/ H12 ace
  • Putere Tip: Wireless
  • Microneedle Lungime: 0,25 mm
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Produs: Hydrapen
  • Articol: Hydra pix micro-needling sistem
  • Exclusiv Cartuș: 5 buc Cartuș
  • Nume De Brand: dr.pen
  • De Control Al Vitezei: 4 nivel
  • Servicii de OEM: Acceptat
  • Hydrapen Tip: Derma Sistem De Rulare
  • Certificare: CE
  • Sursa De Alimentare: US
  • operațiunea: Automate de perfuzie

Dr. Pen Hydra Pen H2

Hydrapen H2 este un concept nou de îngrijire a pielii dispozitiv.Echipat cu o delicată ac cartuș , esența va pătrunde în piele în mod automat în timp ce faci MTS circulație, care îmbunătățește eficiența și efectul de tratament de îngrijire a pielii.Automat Ser Aplicator cu 5 Cartuse 1. Delicată ac cartuș. 2. Aplicarea automată, curat și igienă 3. Disponibile pentru diferite esența 4. Display LED de viteza 5. Confortabil de ținut în mână de design 6. uild-in baterie, funcționare fără fir

Caracteristici

1. Atomatic și de încărcare 2. Reglabil Ac de lungime 3. Reglabil pe 4 nivele de control al vitezei de la 1800rpm la 7000rpm 4. H12/HS Nano/HR Nano ace Sfat folosind calibrul 30, Ace de Acupunctura pentru a reduce disconfortul 5. Digital Motor în Mână bucata 6. Cea mai înaltă calitate pentru profesioniștii din domeniul medical(Carcasa de Aluminiu) 7. Absorbție optimă de produse 8. Design Compact și ergonomic

UTILIZAȚI CEL MAI BUN INSTRUMENT NEEDLING

Nostru microneedling pen este cel mai bun produs de îngrijire a pielii faciale pentru începători și profesioniști, uite privire la aceste beneficii uimitoare: ✔ Crește absorbția de îngrijire a pielii faciale produse de la peste 500%, maximizarea eficienței acestora ✔ stimula stralucirea ta naturala ✔ creați un ten sănătos ✔ îmbunătăți tonusul pielii și textura ✔ deschide porii

Suport Dropshipping

Navei parcle termen de 48 de ore.Dacă cumpara 2 bucata ,putem oferi reducere de 1%.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări!

Dr. Pen Hydra Pen H2 cu 7 buc ace ( 2 BUC H12-0.5 în mod implicit)

Puteți alege următoarele Ace (5 buc NANO-HS sau 5 buc NANO-HR sau 5 buc H12-0.25 sau 5 buc H12-0,5 sau 5 buc H12-1.0 )

Hydra pen ac cartuș

Disponibile pentru diferite ser. 3ml cu ac cartuș.Destul de ser pentru încărcarea unui faciale microneedle. 3 tipuri de ace de cartuș sunt disponibile să se ocupe de cele mai multe pielii microneedling tratament are nevoie.

Cum Să Utilizați

1.Pune esența în gol ac cartuș 2.Pune soft plug în partea de jos a ac cartuș 3.Scoateți capacul de protecție 4.Asambla ac cartuș de la Hydra pen 5.Asamblarea inelului de fixare la hydra pen 6.Începe hydra pen.Apăsați butonul de alimentare pentru2-3 secunde pentru a porni sau închide instrumentIt pornește de la lent la rapid viteza

1 x Hydra Pen H2 2 xH12 Ace 5xDisposable Ace 1 x Adaptor de Alimentare 1 x Manual de Utilizare 1 x USB cablu de încărcare

Despre plug:

Vă rugăm să alegeți plug potrivit pentru tine, atunci când plasați comanda, multumesc!Această mașină au plug SUA, UE plug ,UK plug și la plug.

- Acceptam urmatoarele methords:prin Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Transfer Bancar etc.

- Pentru comanda mare va fi oferit discount suplimentar de a ne contacta.

-Rusia Cumpărătorii ar trebui să umple engleză Numele Complet în Receptor, sau este posibil să nu-l primească, pentru că de post a politicilor în țara dumneavoastră.

-Brazilian cumpărătorii trebuie să furnizeze numărul de TVA(Lăsați un mesaj pe ordinea)

-Vom trimite articol vine cu număr de urmărire,care pot fi urmărite în starea de livrare întreaga călătorie.

-Timpul de livrare depinde de anotimpuri, de destinație și de alți factori, pentru zilele aglomerate, de transport maritim poate întârzia.Dacă coletul nu a fost livrat în timp estimat,vă rugăm să încheiați un contract cu noi,ne va ajuta să urmăriți și să-ți dau înapoi ACUM.

- Produsul nostru prețul nu inclusiv taxele.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa tarifele pentru transporturile refuzat.

- Cumpărătorul este responsabil pentru taxele percepute de lui/ei de țară.Dacă ai nevoie de vreun document de autorizare, vă rugăm să contactați-ne.

-1 an garantie pentru element (cu excepția accesorii și piese de schimb), cumpara cu incredere. -Te rog, deschide coletul la posta ofițer de prezența lui, Dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.Veți primi un plus de 7 zile (pe partea de sus de pe timpul de livrare la timp) pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să se întoarcă elementul, atâta timp cât acestea neutilizate în ambalajul original, costul de transport maritim este plătită de către cumpărător. -Dacă vrea să se întoarcă sau înlocuire, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

-Vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne lăsați 5 Stele Feedback-ul.Noi călduros bun venit vă Arăt Niște Poze (Va primi o reducere suplimentară urmatoarea comanda!) în 5 Stele feedback-ul! -Dacă aveți orice probleme cu privire la produse sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine.Multumesc.


Prikolistka7
2020-12-09
5/5
Conform to the description, well packaged

Scrie o recenzie

Produse similare