Portabil Silicon Pliere Capace Pentru Pahare Set De Ceasca Reutilizabile Pliabil Ceașcă De Cafea Pliere Halbă De Călătorie Pentru Acasă


Etichete: ceașcă de cafea pliabil, cutie de tinichea, poate tin, prăbușirea cupa, cana de cafea portabil, ceașcă de cafea de călătorie, pliant din silicon cupa, capac cana, pliere silicon cupa animale de companie, ceașcă de cafea portabil.

16.39lei 27.34lei
  • In stoc
  • w9496



  • Material: Silicon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Europa

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Multicolor

Capacitate: 9.22 uncii (270 ML)

Înainte de Pliere: Diametru Superior: 3.74 cm; Diametru mai mic: 1.77 cm; Înălțime: 3.35 inch

Dupa pliere: Înălțime: 0.59 În; Interval de Temperatură: -40F la 480F

Caracteristici:

Ecologice și respectuos cu mediul: din alimente grad silicon, este ușor de curățat, fără gust, ecologice, durabile și reutilizabile.

Ultrafine pliere portabil de design: design pliabil, economie de spațiu, doar 0,59 inchi după pliere, dimensiuni mici si greutate redusa.Potrivit pentru buzunare, portofele, rucsaci, valize, ideal pentru excursii în aer liber, camping, excursii și activități sportive.

Performanță excelentă: poate fi suspendat de o frânghie, super portabil.Înțelege repede de măsurare în interiorul cupei.Din oțel inoxidabil marginea paharului este mai favorabil pentru băut.Închideți capacul pentru a proteja de praf.

Informații dimensiune: Capacitate 9.22 uncii (270 ml).Înainte de îndoire, partea de sus este 3.74 centimetri în diametru, partea de jos este de 1.77 inch în diametru și 3.35 cm în înălțime.După pliere, înălțimea este de doar 0,59 și În intervalul de temperatură este de -40F la 480F.

Pachetul Include:

1 x Silicon Pliere Cana cu Capace


Scrie o recenzie

Produse similare