Motocicleta filtru de aer mai curat element Pentru Yamaha YZF R1 2009-2013 09 10 11 12 13


Etichete: la ce oră 87 de autobuz, lemn țeava de trestie, raft din lemn animale de companie, lemn schiță, din lemn, tobogane xs, yaris 2020 ceas, lemn planor rc, wi-fi 6 switch-uri, yaris ușa stick.

54.55lei 60.61lei
  • In stoc
  • w95686



  • Nume De Brand: vântul șoptește
  • Articol Greutate: 0.4kg
  • Tip De Element: Filtrele De Aer Si Sisteme

Origine

China

Material

Așa cum se arată în Figura

Cantitatea

1 buc

Culoare

Așa cum se arată în Figura

Starea

100% De Brand Nou

Ambalare

OPP

Montarea

Pentru Yamaha YZF R1 2009-2013 09 10 11 12 13

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.antena1slobozia.ro în viitor.

Notă:Comenzile neachitate va fi colosed termen de 20 de zile. 1. Noi nu sunt livrate la P. O. Box, pls nu ne lăsați valid, adresa și codul poștal.De telefon Valid, Nr.este, de asemenea,

a solicitat și important pentru transportul maritim.

2.Transport gratuit nu include taxa și de la distanță, taxă.Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale în primul rând.Garanție:100% oferta ta Rerefund

1:nu satisfacție produs de calitate

2: Element mai puțin decât era de așteptat

3: Element nu se potrivesc motocicleta perfecta

4: Dumneavoastră nu primiți elementul

5: elementul a fi asa de dezvoltata fi rupt

6: Colet Pierdut

7:Primiți elementul greșit

Vă rugăm să ne knnow ,va Vom oferi un 100% soluție satisfăcătoare. 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră. 3.Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. 1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important .

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigiu,vă mulțumesc.


Scrie o recenzie

Produse similare