NOVSKI Atingeți Comutatorul 220V Cristal Panou de Sticlă, UE | marea BRITANIE Standard Smart Touch Senzor Comutator de Alimentare, 1/2/3 banda cu LED-uri de lumină din spate


Etichete: livolo comutator, Fotografia, comutator wifi, fondul pentru petrecerea de ziua, caz nintend comutator, telaio panou cu led-uri, autocolant marea britanie, magnet comutator reed, joc nintendo comutator, Comutator.

24.00lei 40.68lei
  • In stoc
  • w95848



  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Nume De Brand: NOVSKI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Notă Modernă Comutator: Perete Touch Switch Socket
  • Material: Plastic
  • Caracteristici: Geam Panou
  • Marea BRITANIE Atingeți Comutatorul: Comutator de lumină UE
  • Max. Tensiune: 170V ~ 240V AC
  • Panou Tactil Material: Ignifug Sticlă Călită
  • Tip De Element: Atingeți Panoul De Comutatoare
  • culoare: Alb / Auriu / Negru
  • Dimensiune: 86 * 86 * 35 mm
  • Numărul De Model: NOV-SWITCH-T86A
  • Tip Comutator: Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
  • Curent: 10A
  • Garanție: 2 Ani
  • Max. Curent: 3 -300W / gang
  • Certificare: ROHS

Smart Atinge Switch-uri disponibile în Alb, Auriu și Negru Culoare

Potrivit pentru montare externe cutie, alb sau bicarbonat de culoare neagră.

Marea BRITANIE | UE comutator standard panou de numai 9 mm grosime

Este la modă și frumoase și nu ocupă spațiu de perete.

Marea BRITANIE | UE a Atinge Comutatorul de Măsurare

Elegant decor acasă, sensibil la atingerea senzorului

Lumina: rosu / Lumina: albastru culoare

Construit în indicator LED, iluminat moale

Cristal Geam Panou, Ușor de Curățat

Culoarea sub sticlă nu va dispărea după ani de zile.

Simplu, Inteligent Comutator De Perete

Căldură mare Dovada, până la 850 Grade C Ignifug

Singur Fir Direct De Design, Nu Este Nevoie De Conectarea Fir Neutru

Ușor de upgrade vechi 86 * 86 mm comutator, până la 3-300W / banda conexiune.

Backup Condensator pentru LED Transformator

După instalarea corectă, dacă lampa încă loviri, aveți nevoie pentru a adăuga la condensator la lumina titularul nu a comutatorului.

Caracteristică:

1、1/2/3 Gasca atingeți comutatorul 220v Întrerupător de Lumină, UE și marea BRITANIE Standard smart home switch 2、Călită de sticlă cristal panou de proiectare, fără decolorare, arata elegant și stilat. 3、Super-sensibilitate-trebuie Doar atinge-l lumină, rezistent la apă și Rezistență Zero.Protecția Împotriva Șocurilor Electrice. 4、 Populare Culori sunt disponibile: Negru, Alb, Aur, 5、Cu LED albastru indicator, foarte distins, mai umanizarea design,butonul se va aprinde noaptea, făcându-l mai ușor de a găsi. 6、Noi importate IC procesor pentru frumos, sensibilitatea și performanță stabilă 7、baza este format din rezistente la temperaturi ridicate material PC, face trecerea de durabil și de viață mai lungă. 8、Singur fir viu de control, ușor de instalat, înlocuiți comutatorul vechi direct. 9、Touch control asigură o durată de viață mai lungă decât tradiționale de comutator. 10、Protecție supra-curent, anti-interferențe,Certificare: CE, ROHS, FCC、UE. 11、Ușor de curățat, panou de sticlă rezistă la deformare și decolorare. 12、 aspect Elegant, foarte Potrivite cu multe decor modern stiluri.Acesta poate fi aplicat la salon, dormitor, hol, bucatarie, baie, Birou și așa mai departe.

Element Descriere:

1、Nume de Brand: NOVSKI 2、Buton:1 gasca、2gang、3gang pentru tine alegere 3, Culoare: Negru, Alb, Auriu 4、Dimensiune: 8.6*8.6*3.5 cm / 3.4*3.4*1.4" (L*W*H) 5、Curent: 10A 6、Watt:3-300W/gang 7、Tensiune de Lucru: 170V-240 V AC 8、Temperatura De Lucru: -20 ℃~+70℃ 9、Umiditate Relativă: 10% ~ 90% 10、Viață Mecanică: 100000 Ori 11、Certificare: CE,CCC ,ROHS 12、Garanție: 2 ani 13、timp de Livrare:

Produsul Pachet:

1 x Comutator Tactil 2 x Șurub Lung 1 x Siguranta X condensator 1 x Manual de Utilizare 1 x cutie Pachet

Observa / Avertizare:

1、Timpul instalării, trebuie să opriți alimentarea . 2、Singur firewire design.Nu este nevoie pentru a deschide peretele reconectare, diret înlocuirea comutatorul vechi.

Despre Transport:

1、Sale de la ușă la Ușă Transport.Pot trimite mai mult de 100 de țări 2、produsele Noastre promisiunea de a livra în termen de 2 zile de la primirea comenzii 3、Daca esti din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important 4、Vom alege oficial on-line de logistică priorily, care este sigur și de încredere, și garantează cel mai rapid oportunitatea pentru tine de a primi produsele.

Despre Transport:

1、Sale de la ușă la Ușă Transport.Pot trimite mai mult de 100 de țări 2、produsele Noastre promisiunea de a livra în termen de 2 zile de la primirea comenzii 3、Daca esti din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important 4、Vom alege oficial on-line de logistică priorily, care este sigur și de încredere, și garantează cel mai rapid oportunitatea pentru tine de a primi produsele. 5 、Transport daune ar trebui să fie prezentate în termen de 3 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

Contactați-Ne:

1、vă Rugăm să ne contactați prin www.antena1slobozia.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 1-2 ore. 2, în Cazul în care doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. -Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente(≥1500usd), place sa ne spui mai întâi.Ne-ar putea oferi un discount suplimentar. 3、vă Rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și vă va oferi o soluție.

Feedback-ul:

Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru de service, vă rugăm să ne dea un comentariu de 5 stele și comentarii cu fotografii. -Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și ne va oferi ajutor de la tine mai devreme.Este responsabilitatea noastră de a asigura calitatea.


Dovidovich
2021-01-11
5/5
very nice all works unfortunately the back of the switch is a bit bulky so need to get new housing for it to fit
Farnerud21
2020-10-21
5/5
Fast delivery, the quality is good, everything works fine.

Scrie o recenzie

Produse similare