2021 Păpuși Crăciun Moș Crăciun De Pluș Ornament Desktop Figurina An Nou Fericit, Copii Cadou Papusa Crăciunul Decoratiuni Pentru Casa


Etichete: legăturile ornamente, antic moș crăciun figurine, crăciunul, es ornamente, decor de crăciun moș crăciun figurine, cat figurin, copiii cu toc, decor acasă, crăciunul cerb, decor camera.

29.53lei 54.67lei
  • In stoc
  • w96270



  • Material: Plastic + Material Textil
  • Ambalare: Cutie Cadou
  • Setați Tipul: No
  • Tip de en-Gros: No
  • Numărul De Model: Moș Crăciun doll

Puncte:

1、Drăguț și Practic: Recomandate de îmbrăcăminte de lux și cutie de cadou, con de pin la îndemână pentru a fi perfect.

2、Decora Copac: Acest Moș Crăciun doll ne-perfect pentru răspândirea spiritul de sărbătoare.Perfect pentru pomul de Crăciun, de sus de masă și decorațiuni interioare.Cel mai bun cadou pentru Crăciun și orice decor de vacanță.

3、mai Multe Scopuri: de Crăciun Moș Crăciun cifră va aduce cântând minunat și animat de dans pentru vacanța de Crăciun și familia ta,prietenii.

4、Cadoul Perfect: Un cadou perfect pentru copilul tau si prietenii.Minunat cadou de Craciun, cadou de Ziua de nastere, cadou de Anul Nou, cadou de Aniversare, cadou de Ziua Recunoștinței, Halloween, cadou.

5、După-vânzare de Servicii: Dacă aveți orice nemulțumire sau o îndoială despre produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul clienți, cât mai curând posibil, va vom oferi cele mai bune servicii de garanție de satisfacție de 100%.

Caietul de sarcini:

Material: plastic + material textil

Dimensiune: 35*20 cm/13.78*7.87 în

Lista De Ambalare:

1*Moș Crăciun Doll

Note:

1.Datorită măsurare manual, dimensiunea va avea o toleranță de 0,5-2 mm, iar dimensiunea de produs ar trebui să se bazeze pe faptul că elementul ta de a primi.

2. Datorită lumină și ecran diferențe, elementul de culoare poate fi ușor diferită de cea prezentată în imagini.


Scrie o recenzie

Produse similare