Minunat Rochie De Bal Tutu Fata Rochie De Flori Cu Maneci Lungi Pufos Tul Dantela Fete Rochie De Petrecere Personalizate


Etichete: fustă stil tutu, rochie de femeie, halat tutu copii, rochie quinceanera, rochie de bal fustă, serbarea de crăciun, rochia comuniune prima, costum de pisica fata de partid, copil rochie, rochie de femei.

286.01lei 325.03lei
  • In stoc
  • w97471



  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Tesatura Tip: Tul
  • Tip De Element: Rochii Fete Cu Flori
  • Decor: Dantela
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Lungime maneca(cm): Plin
  • Decolteu: O-Gât
  • Maneca Stil: Regulat
  • Nume De Brand: lisong
  • Numărul De Model: fusta copii
  • Imagini Reale: Da

1. Toate rochiile pe care le-a făcut va fi un pic diferit de imaginea originală vezi pe site-ul , iar dimensiunea va fi mai mult sau mai puțin mari sau mici, între 1 până la 3 cm.

2.Cea mai mică valoare va fi remarcat pe ambalaj, Dar nu putem de control fiscal.Vă rugăm să înțelegeți dacă taxe vamale fiscale.doresc sa stiu de acest lucru, cum ar fi marea BRITANIE,Canada, Brazilia, Mexic, Franța, etc.

3.Cand ai plasat comanda ,nostru timpul de procesare este de 15-25 zile.Dacă sunteți de urgență, puteți plăti în plus pentru rush taxă.

4.Dacă sunteți din BRAZILIA, vă rugăm să ne dea CPF dumneavoastră în caseta de mesaj, atunci când face plata.Nu putem posta coletul fără CPF.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. e-EMS/EMS

În caz normal, timpul de livrare este de 5-15 zile pentru cele mai multe țări.Brazilia poate fi în jurul valorii de 30 de zile.În conformitate cu obiceiurile din diferite țări.

2. Linie specială pentru Franța, marea BRITANIE, AU și cele mai multe țări Europene

Pachetul va fi trimis prin EMS în China și DPD în destinație.Este nevoie de 5-7 zile lucratoare pentru a ajunge la destinație.Acesta este liber de taxe vamale, în condiții normale.Dacă alegeți acest mod de transport, taxele poștale vor jur de $20 -$25.

3. Aramex în Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, etc

Este o livrare rapida cale pentru țările de mai sus.Costa în jur de 5-7 zile de la livrare.Dar poștale va fi de aproximativ 30-40 de dolari

4.Principalele Patru Exprimă.DHL, UPS, TNT, Fedex

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.

2. Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ.Nu vom precupeți niciun efort pentru a rezolva problemele pentru tine.

Aproape toate produsele pot fi returnate, cu excepția custom made.Vă rugăm să păstrați rochie de brand nou, cu etichetele originale si eticheta.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis rochia înapoi!

Noi vă va oferi reveni cu detalii.Dacă ai reveni la rochie la adresa de pe pachet, nu-l putem obține și returna.

1. Dacă ați găsit rochia în culoarea greșită sau măsurători, vă rugăm să ne trimiteți fotografii clare în termen de 3 zile lucrătoare de când ați primi rochia.Puteți reveni și de a returna sau schimba rochia.

2. Dacă nu există evident o problemă de calitate cu rochia, cum ar fi de mare murdărie, rupte sau defecte de suprafață, vă rugăm să ne trimiteți fotografii clare în termen de 3 zile lucrătoare de când ați primi rochia.Puteți reveni și de a returna sau schimba rochia.

3.Dacă nu este problema de calitate, vom deduce poștale atunci când vom returna.


Scrie o recenzie

Produse similare