De înaltă Calitate Sokkia BDC46A, BDC46B, BDC46C Baterie 7.2 V 2600mAh


Etichete: baterie trimbl, se incalzeste, lenovo, Nivelul, sokkia stația totală, baterie sokkia, 200w rezistor, ocxo, prism topcon, 37 baterie.

158.65lei
  • In stoc
  • w97787



  • locul de origine: China (Continentală)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Caracteristici:

1. Bateriile noastre sunt fabricate cu o calitate de top celule folosind cele mai up-to-data de tehnologie..

2. Bateriile noastre sunt de brand nou, ei nu sunt originale si sunt 100% OEM compatibil.

3. Lucrări și taxe la fel ca bateria originală.

4. Vine cu 12 luni garantie de producator.

Caietul de sarcini:

Descriere:

Compatibil cu Stația Totală Sokkia Baterie BDC46A

Chimie:

Li-ion

Tensiune De Ieșire:

7.2 V

Capacitate:

2600mAh

Dimensiuni (LXLXH):

70.6 mm x 37.9 mmx 19.9 mm

Greutate:

105g

Culoare:

Negru

Se Potrivesc Număr Parte:

BDC46A, BDC46B, BDC46C

Se potrivesc la modelele:

Sokkia SET 500,SET600,SET 10,SET 10K,SET 30R,SET 30RK

Politica De Transport:

Am expediat în întreaga lume și va livra elementul la tine în termen de 3-10 zile lucrătoare după primirea de plată.

Există trei metode de transport pentru alegerea ta.Dacă alegeți "Economiei de Transport", timpul de livrare va fi mai mare și vă rugăm să permiteți aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru dvs. pentru a ajunge, în funcție de țară, viteza de livrare de la oficiul postal, vamale, etc. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Timpul estimat de livrare de "Economie de Transport" ar putea fi:

10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite ale americii

15-30 de zile în Canada/Australia/Marea Britanie

30-40 de zile lucrătoare de la Chile/Brazilia/America de Sud/Italia/Franta/Spania/Germania/europa de Est/Europa/Filipine/Africa de Sud/alte orașe îndepărtate.

Timp de transport maritim în Italia, Filipine și India este de aproximativ o lună, dar din cauza strict politica vamală, uneori, poate dura până la 2 luni, Dacă sunteți un cumpărător din Italia, Filipine sau India și nu sunt de acord lungă perioadă de timp de transport maritim, vă rugăm să alegeți alte curieri.Va vom trimite un transport de notificare e-mail la www.antena1slobozia.ro adresa de e-mail.Dacă nu primiți transport notificarea în 3 zile, vă rugăm să ne contactați.Echipa noastră de logistică va urmări pachetul tot timpul până când îl primiți , vă rugăm să ne contactați prin www.antena1slobozia.ro mesaj sau Trade Manager pentru starea de transport maritim.De asemenea, vom ține la curent cu acest lucru.

Plata:

Vom accepta metode de plată oferite de www.antena1slobozia.ro Escrow .

Toate plățile sunt de așteptat în termen de 7 zile de la achizitionarea unui produs.

De garanție și Returnare:

14 zile de returnare : Dacă, pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să se întoarcă în starea inițială în termen de 14 zile pentru o rambursare sau o înlocuire.Vă rugăm să rețineți element care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.De asemenea, trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

12 luni garanție : vă Rugăm să cumpere cu încredere.Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție. (În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă cu privire la produsele sau serviciile noastre, în loc de a lăsa un feedback negativ, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit.

Vom aprecia întotdeauna feedback-uri pozitive pentru a ne anunța că ați primit pachetul dumneavoastră și sunteți mulțumit cu obiectele și servicii.Desigur, vom fi bucuroși să lăsați feedback-ul pozitiv pentru tine.Deci, vă rugăm să nu uitați să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți satisfed cu produsele noastre!

Suntem un producător de profesionist, nu va fi o reducere de mare, dacă ai face o mare afacere !

Cumpărător Serios Numai!Vă rugăm să cumpere elementul dacă sunteți de acord cu toți termenii.


Neskagukak
2021-01-21
5/5
Everything came in time as on the site, the battery is charged, I will check in the case. Nothing needs to be signed in as a factory). The only drawback can komuto show, this is that the order was not tracked.
Mark Jeyward
2021-02-08
5/5
Very satisfied, at the moment it works properly, very well packed, thank you very much

Scrie o recenzie

Produse similare