Faruri LED Auto Capac de Praf Universal Dimensiune Car Led Lumina de Etanșare Far Capacul de Cauciuc rezistent la Praf rezistent la apa HID LED Universal


Etichete: h7 cu halogen, defalcarea lumina auto, mlinz, f5 h7, praf de cauciuc, bec capac, hid led-uri, masina de praf de cauciuc, f6 led, filtru ulei.

38.93lei 68.30lei
  • In stoc
  • w97850



  • Articol Greutate: 0.25
  • Tip De Material: ABS
  • Nume De Brand: ZORI DE CAVALER
  • Potrivit Pentru Lampa: Faruri
  • Potrivit Pentru Suport Lampă Modele: Universal
  • Modele Aplicabile: Universal

Faruri LED Auto Capac de Praf Universal Dimensiune Car Led Lumina de Etanșare Far Capacul de Cauciuc rezistent la Praf rezistent la apa HID LED Universal

Potrivit pentru:

După înlocuirea unor faruri cu LED-uri sau ASCUNS faruri, original capac de praf nu poate fi suficient pentru a instala.Puteți achiziționa nostru universal capac de praf.

Ambalare Includ:

O pereche de capac de praf

Cumparare Notă:

Dacă faruri cablul de alimentare nu este în capacul de praf, vă rugăm să nu cumpere acest produs, avem o altă universal capac de praf, care este potrivit pentru cablul de alimentare să fie plasat în afara.

În continuă actualizare de produs, vă rugăm să acorde o atenție pentru a ne pentru a obține cele mai recente informații de produs și au posibilitatea de a primi cupoane!

Dacă sunteți mulțumit cu comanda,vă rugăm să ne lăsați toate de 5 stele feedback bun.

Dacă aveți orice probleme cu coletul va rugam sa ne contactati cu mesaj de ordin de la început,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Notă: Nici o Garanție Oferit, Dacă nu Există Nici un Feedback mai Puțin de 5 Stele și deschide disputa Înainte de Comunicare.

În general , ne va livra comanda in 1-5 zile lucratoare.

Dacă nava din China , e vorba de 10-60 de zile (în cele Mai multe țări iau doar mai puțin de 28 de zile).

Dacă nava din Federația rusă , cele mai multe dintre domenii este de aproximativ 2-15 zile.

Unele zone este de aproximativ 15-45 zile(disponibil Doar în Federația rusă).

Uneori, din cauza sărbătorilor sau de forță majoră factori, promovare Mare (11.11).cum ar fi vamale greve ,vreme rea, duce la logistica întârzieri.

Dacă data de livrare se apropie , dar nu am primit nici un articol , vă rugăm să cantact noi de a prelungi termenul de livrare.


Scrie o recenzie

Produse similare