Rezistent La Apa Mouldproof Umplere Decalaj Profesionale Grout Aide Reparare Placi Pen Umple Peretele Podea Ceramice Porțelanate Instrument De Construcție


Etichete: mortar pen, parchet de reparare, pen faianta, reparatii placi, Mortar, podea de umplere, diferența faianta, forma de construcție, mortar țiglă, pavimento gresie.

22.33lei 29.00lei
  • In stoc
  • w101180



  • Nume De Brand: Hokerbat
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Capacitate: 180g/250g
  • Element De Formular: Lichid
  • Caietul De Sarcini/Bucata: Alte

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Material: Conține apă, rășină componența, suprafața este netedă, pentru dale, dale de la gap, și plăci pot fi frecate împreună pentru a preveni mucegai negru.

Dimensiune: conținut net de 180 ML

Material: apă, rășină, aluminiu oxalat

Instrucțiuni:

1. Curat faianta decalaj în primul rând.

2. Se agită frumusețea agent cu susul în jos timp de 20 de secunde, se taie vârful gurii, apoi aliniați decalaj și încet stoarce pasta.

3. După netezire, uscat natural.

4. După ce produsul este deschis, capacul ar trebui să fie strânse, stocate într-un loc răcoros și uscat.Vârful de acoperire ar trebui să fie curățate după utilizare, pentru a evita înfundarea sfat și care afectează utilizarea viitoare.

Lista de ambalare

1 BUC decalaj de umplere agent (a se Agita înainte de utilizare)

Dropshipping este extrem de binevenite,Fără factură sau materiale promoționale incluse

Livrare:

1)Ne va livra comanda în 3 zile lucrătoare și în funcție de momentul plății, vă rugăm să acorde o in timp, dupa ce ai comandat.

2)Am expediat în întreaga Lume prin china air mail , ePacket și www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim.(Dacă există o cale mai bună, vom alege, de asemenea, va vom primi produsul mai repede.)

3)coletul va ajunge La cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare. ( Unele țări ar putea avea nevoie de mai mult )

4)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

5)Elemente vor ajunge în aproximativ 15-45 de zile după livrare( Brazilia 60 de zile),astfel încât vă rugăm să nu deschideți un litigiu înainte de livrare.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă elementele nu pot ajunge la livrare,vom prelungi durata de livrare.

Garanție:

Dacă produsul primit semne de deteriorare, puteți să ne contactați.Atâta timp cât vă pot oferi o imagine de produsul deteriorat și să dovedească faptul că produsul are o problema, cu siguranta ne va ajuta să rezolve problema.Există trei moduri de a rezolva aceasta:

Data viitoare când cumperi un produs din magazinul nostru, va putem oferi cea mai mare reducere;

Retrimite un nou produs identic pentru tine, ai nevoie de timp să așteptați pentru ca aceasta să ajungă;

Dacă produsul este încă utilizabil, vom alege o rambursare parțială și o rambursare completă în caz de daune.

Dacă primiți un astfel de produs, ne pare rău să aveți o experiență de cumpărături rău, dar sperăm că ne puteți da o șansă să se schimbe, să ne despăgubească, suntem foarte recunoscător pentru înțelegere.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte importa la noi .Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă credeți că aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negtive feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Reyes Richard97
2020-12-19
1/5
The few months jams
Ivan23 1
2020-09-25
1/5
i dont recive any thing proudect right now.
Tatsumi696
2020-10-07
5/5
Super Merci beaucoup
Wormsliv08
2020-11-02
5/5
A month. Expiry product in September, but applies well

Scrie o recenzie

Produse similare