2 Seturi De Creion Profesional Durabil Automată Dulgheri Pentru Școala De Desen Inginerie Marker Negru Metal Creion Mecanic


Etichete: japonez mecanic instrumente, resturi de metal desen, metal mecanism recliner, creion creion de constructii, pen, constructor creion roșu, pensula one, creion de tâmplărie, groapă adâncă marker, mecanismele creion.

16.31lei 28.64lei
  • In stoc
  • w101497



  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

2 Seturi de Creion Profesional de Înaltă Calitate Durabil Automată Dulgheri pentru Școală Lucrător

Descriere

Creion mecanic este utilizat pe scară largă în viața de zi cu zi, nu conteaza daca sunt un elev de școală, lucrător de birou sau pictor profesionist.Creion mecanic are aspectul de o redactare creion mecanic și oferă toate detaliile de care ar trebui să aibă, design rotund și moale de prindere pentru fixare usoara si reduce durerea de deget atunci când scris sau de desen.

Caracteristici

- Culoare: Negru.

- Material: Metal.

- Dimensiune: 14.50 x 0,50 x 0,50 cm/ 5.70 x 0,20 x 0,20 inch.

- Design-ul de refill se extinde durata de viață de tâmplar creioane, ușor de utilizat, puternic și greu pentru a fi încălcate.

- Potrivit pentru dulgheri, constructori, om de afaceri, sau oricine care are nevoie de un dur creion, care va marca o varietate de suprafete.

- Pot fi marcate pe materiale dure, cum ar fi oțel călit, oțel inoxidabil, ceramică și sticlă, un element esențial de prelucrare instrument poate oferi o linie precisă.

- Design confortabil și ușor de control, la îndemână, stil stilou cu design convenabil clip de buzunar.

- Greutatea frumos echilibru și un confortabil non-slip grip striat, care oferă un control maxim.

2 x prelucrarea lemnului creioane 2 x cutii (creion)


Markoyka
2021-02-06
5/5
Order received at 20 days in Peru, product corresponds to description, well packaged and undamaged, looks good material we are testing and will send feedback, we appreciate and recommend the seller.

Scrie o recenzie

Produse similare