20buc de Unică folosință pregătirea mâncării Containere 3-Compartiment de Depozitare a Alimentelor Cutie cuptor cu Microunde în condiții de Siguranță Cutii de Pranz (Negru, cu Capac)


Etichete: runda takeaway containere, plic cadou, argint takeaway containere, smarald unghii, cutie mare pentru prezent, masă portabil prep containere, dispoziția cutie de prânz, lupul de pe wall street, cutie masă, masă pregateste containere.

71.15lei 120.61lei
  • In stoc
  • w133198



  • Material: Plastic

Descriere Acest produs este o masă de pre recipient cu în condiții de siguranță, care pot fi stivuite și de încredere de caracteristici, care este capabil de a satisface nevoile dvs. și mai mult.3-compartimentul de proiectare face masa pregatesc versatil.Utilizați-le pentru felul principal, salata si desert și bucurați-vă de masă oriunde te duci, face parte controla cu ușurință.

Caracteristică

- Culoare: Negru.

- Material: Plastic.

- Dimensiuni: 22.5 x 17.5 x 4cm.

- Pregatire de masă cutia are 3 compartiment care vă permite de a pune diferite feluri de mâncare în alt compartiment, pentru a păstra gustul original.

- Acestea sunt stivuite astfel încât să puteți economisi mai mult spațiu pentru sac atunci când sunteți de camping sau care pleacă.

- Oferă o plăcută sănătos masă de casă peste tot.Perfect pentru serviciu sau la școală, doar pune-l in masa de prânz sac, rucsac, geanta sau poseta.

- Fabricat din produse alimentare de înaltă calitate-grad mai m, complet cu microunde sau congelator în condiții de siguranță!

- Capace sigiliu strâns pentru a păstra alimente proaspete pentru mai mult timp.

Lista de ambalare

20 x masă de pregatire container


Loaygamal
2020-11-21
5/5
Very good pity a little my otherwise it's very good, for a person who does not eat much

Scrie o recenzie

Produse similare