6pcs Tăietor de Sticlă Set de unelte de Metal Sticlă de Tăiere Placi Creion de Alimentare cu Ulei Vârf din Carbură cu 2 Lame si Ulei Picurător și Șurubelniță


Etichete: pro carbide drill, a0 cutter, instrument de atelier, set torx, kit de reparare, prăjită set de șurubelniță, cutter, dropper seatpost, faianta instrument, mecanismele creion.

37.99lei 69.11lei
  • In stoc
  • w106348



  • Nume De Brand: DWZ
  • Utilizarea: Tăiere De Sticlă
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Certificare: ROHS
  • Origine: NC(de Origine)

6pcs Tăietor de Sticlă Set de unelte de Metal Sticlă de Tăiere Placi Creion de Alimentare cu Ulei Vârf din Carbură cu 2 Lame si Ulei Picurător și Șurubelniță

Caietul de sarcini:

Materiale de: diamant + otel inoxidabil + cupru

Dimensiuni: lungime Completă: 17.3 cm, lungime tija: 14.5 cm, latime lama: 1.54 cm.Lungimea de picurare tub: 7.3 cm, lungime de gravură pen: 14.2 cm.

Utilizați sugestii:

1. Atunci când tăiere de sticlă sau plăci ceramice, vă rugăm să adăugați puțin ulei atunci când tăiere.Acest lucru se poate extinde în mod eficient durata de viață.

2. Vă recomandăm să taie sticla la un unghi de 45 de grade.

3. Mână-a avut loc o presiune de tăiere nu poate fi prea grele sau prea ușoare.

Atenție:

1.A nu se folosi pe sticlă mată și sticlă cu suprafață neuniformă.

2.Alege lama adecvată în funcție de grosimea sticlei, și să mențină adecvat puterea și viteza.

3.Este recomandat pentru a adăuga unele ulei, cum ar fi kerosen pentru tubul interior de tăiere de sticlă și asigurați-vă că pentru a se scurge uleiul de pe roata de tăiere mai târziu.

4.Atunci când tăiere, nu apăsați tare sau lumina.

5.Când taiere, lama ar trebui să fie păstrate în contact și în paralel pentru a domnitorului.

6.Se recomandă să se pregătească o curbă ecartament să taie o mai bună curbă, atunci când tăiere de sticlă curbată.

7.Nu face repetate crestături în aceeași poziție, în caz contrar roată de tăiere poate fi deteriorat.Când auzi un clar de tăiere sunet, roată de tăiere ruleaza bine.A lovit geamul cu un metal racket și rupe-l după notare.

8.Este recomandat să renunțe la unele ulei pe roata de tăiere pentru a preveni rugina.

Caracteristici:

1.Lumina creion stil de design-design confortabil, durabil, performanță bună, ușor de transportat.

2.Uz Industrial-Cu roată de tăiere este durabile realizate din carbură de tungsten cu o tăiere de viață de mai mult de 20.000 de metri.

3.Utiliza pe o varietate de materiale-acest tăietor de sticlă pot fi aplicate la sticlă, diamante și minerale, și este un instrument ideal pentru uz casnic și munca de tăiere.

4.Automat de ungere-sticla mașină de tăiere este în mod automat uns.Atunci când presiunea este aplicată, automat sistemul de ungere poate ține roata de rectificat unse fiecare dată taie.

5.Confortabil și ușor de transportat-manerul de metal este ușor de a deține și de a reduce oboseala mainii.Designul ușor și compact înseamnă că tăietor de sticlă instrument este ușor de transportat.

6.360 de grade de rotație cap de tăiere și creion designul mânerului asigură o înaltă precizie de tăiere de sticlă oferind în același timp utilizatorilor cu o experiență confortabilă.

7.Minge de Metal: Există o puternică minge de metal pe partea de sus a sticlei de tăiere pen, care poate fi folosit pentru a bate de sticlă pentru a rupe după zgarieturi.

8.Design Ergonomic: tăietor De sticlă este confecționat din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Mânerul are o aderență bună, așa că se poate descurca mai gros de sticlă, fără alunecare.Se poate reduce oglinzi, ferestre, vitralii, etc.

9.Convenabil și comod: Ele sunt foarte ușoare în dimensiune și greutate, ceea ce le face ușor de transportat.Ușor de depozitat și de transportat.

10.2 suplimentare lame: 2 lame suplimentare, un total de 3 lame, potrivit pentru 2mm-20mm grosime sticlă, acestea au o grosime gama care pot fi tăiate, marcat pe lama (2mm-6mm / 6-12mm / 12-20mm) , Astfel încât să puteți alege pe cel potrivit.

Pachetul specii:

1 x șurubelniță

1 x ulei dripper

1 × tăietor de sticlă

1×sculptură pen

2×înlocuirea capului de taiere


Nechochu
2021-01-31
1/5
no he recibido nada

Scrie o recenzie

Produse similare