HM15-80 HM15-86 șurub cu Bile alunecare liniară de masă modulul de rulment de sprijin fixe de bază pas cu pas cu motor servo integrat de bază


Etichete: actuat liniar, tabel liniar, întârziere, hgh15, hiwin ghidaj liniar, liniar lagăre de alunecare sc20uu, 3d printer kit placa de baza, torx t30, fulia de acționare a, 1605 șurub cu bile.

76.07lei 101.41lei
  • In stoc
  • w110944



  • Nume De Brand: LHOHWP
  • Material: Din Aluminiu Turnat
  • Origine: NC(de Origine)
  • C7: STANDARD
  • Model: motor de bază
  • Numărul De Model: HM15-80/86
  • Certificare: NICI unul
  • Ghid Lățimea sau Diametrul: 16mm
  • C5: cu contact unghiular

1.Ne sunt dedicate pentru a vinde diferite tipuri de componente.Cum ar fi de ghidare liniare, bile echipajului ,rulment,motor,driver,cuplaj,ax,invertor ,trageți lanțul de alimentare unelte și rafturi și alte piese de mașini. 2.Dacă aveți nevoie de mai multe componente, 3.Dacă doriți unele componente personalizate, 4.Dacă există unele probleme( inclusiv: cantitate,calitate,lipsește și așa mai departe) pentru tranzacționare,vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil,noi va oferim o modalitate buna de a rezolva problemele noastre. 5 . 6. Toate produsele pe care le sunt de vânzare poate accepta comenzi vrac cu prețuri mai bune și mai mic cost de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice cerință, suntem sincer doresc să se stabilească mult timp relații de afaceri cu tine. NOTĂ: Avem mai jos bunuri , vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a o vizualiza, vă mulțumesc!cablu trageți lanțul unelte & rafturi & cutie de viteze unitate & cu motor & reductor și motor mount cuplare liniari șine șurub (șurub cu bile,T-șurub) rulment

Pachetul include : 1 buc HM15-80 / HM15-86

Despre noi:

1. Bine ati venit la magazinul nostru!Suntem un profesionist companie en-gros din întreaga lume.Principiile noastre sunt produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clienților, și un credit de încredere de bază.

2. Dacă vă place produsele noastre, se adaugă magazinul meu la "favorite" lista.

3. Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

4. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou.

5.pachetul va fi livrat la comanda adresa,așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte.

vamale cleaance și taxele vamale trebuie să manipulate de tine,dacă nu sunteți sigur cu privire la reglementările vamale,vă rugăm să consultați site vamale în primul rând.dacă aveți orice alte întrebări sau doriți să obțineți o mai suitabble modul de transporyation,vă rugăm să vă fie ezitați să ne conatct.


Kempek990
2020-12-16
5/5
Packed well. Got it fast in 16 days. Thank you.

Scrie o recenzie

Produse similare