Mini Telescopic Gheață de Iarnă undiță din Fibră de sticlă de Înaltă Rezistență Creveți Tijă de Pescuit Polul 60CM Pescuit Dropshipping


Etichete: unelte de pește, cutii de pescuit de iarna, fibră de sticlă laminată, tija de iarnă, metal ice pește, iarna portabil tijă de pescuit, mâner tijă de pescuit folie, gheață mucegai, crap pol telescopic, tija pește sfat.

16.23lei 18.02lei
  • In stoc
  • w1151



  • Articol: Mini Gheață Tijă De Pescuit Creveți Tijă De Pescuit Pol
  • Categorie: Gheață Tijă De Pescuit
  • Pliat Lungime: 27cm Doar Aproximativ
  • Nume De Brand: XC LOHAS
  • Se Potrivesc Pentru: Mare, Pescuit Cu Barca, Pescuit Gheață, Râu, Flux De Pescuit
  • Numărul De Model: Mini Gheață Tijă De Pescuit
  • Duritate: Extradure
  • Poziția: 其它(Alte)
  • Caracteristică: Dimensiuni Portabile, De Înaltă Rezistență, Frumos
  • Material: Armat Cu Fibra De Sticla
  • Notă: Moale Mâner din Lemn este Special Tratata pentru a fi Bătrân !
  • Caietul de sarcini: 60CM
  • Diametru De Top: 1.3 mm

Mini Telescopic Gheață de Iarnă undiță din Fibră de sticlă de Înaltă Rezistență Creveți Tijă de Pescuit Polul 60CM Pescuit Dropshipping

Detalii si descriere:

Tija Material: Armat Glassfiber

Avem Două Modele: Eva Tijă Mâner Lemn Moale si Tija Mânerului. ( Moale, Lemnul este Tratat Special, astfel încât Acestea Arata Ca a Folosit Tija Vechi, Dar Ele sunt de Brand Nou.) Model Lungime Pliat Lungime Mini Diametru Max Diametru Greutate Netă EVA se Ocupe de 62cm 27cm 1,5 mm 6mm 33g Moale Mâner din Lemn 65 cm 27cm 1.3 mm 5mm 51g

Ambalare: Sac De Poli.

Pachetul include: tijă de Pescuit * 1 bucata. ( Tambur nu este Inclus.)

Caracteristici:

1. Prețul cel mai mic Pret de Fabrica , de Înaltă Cost-eficiente de Performanță, Perfect pentru Iarna Iubitorii de Pescuit!

2. Realizate din Armat Glassfiber + Plastic ABS+Confortabil Moale Mâner din Lemn.

3. Super Usoare, Portabile Mini Design Telescopic.Perfect pentru Mare, Pescuit cu Barca, Râu, Flux de Pescuit, Iaz de Pescuit, în Special Bun pentru Pescuitul la copcă.Pentru Draga Clienții ruși, pls va rugam sa FOLOSITI NUMELE DVS. COMPLET pentru a plasa comanda, în caz Contrar, nu puteți primi produsele !!!

Pentru Toți Cumpărătorii ID:3747

Plata T/T, Escrow, și western Union

De transport maritim de Obicei coletele sunt expediate în termen de 3 zile.Pentru Clienții ruși, vă Rugăm să FOLOSIȚI NUMELE DVS. COMPLET pentru a Plasa Comanda, în caz Contrar, nu puteți Primi Mărfurile.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de livrare: livrare Gratuita trimite prin China post, cele mai multe țări, poate ajunge la 15~35 de zile.Rusia și Brazilia, care este încet, ar putea avea nevoie de 20~90 de zile.Dacă dona€™t primi în termen de 45 de zile, vă rog să-mi scrii, eu va verifica pentru tine.

Am aprecia foarte mult Feedback-ul tau de 5 Stele Feedback-ul POZITIV.Avem un program care răspunde în mod automat de îndată ce vă lăsați feedback-ul dumneavoastră.Apreciem foarte mult sfaturile tale, care ne permite de a oferi servicii mai bune pentru tine.Dacă orice PROBLEMĂ cu comanda dumneavoastră sau vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre , Nu ezitați să să-mi spuneți, facem tot posibilul pentru a rezolva problemele.

De rambursare și de Garanție acceptam returnarea produsului in termen de 7 zile.Transport de Marfă de întoarcere va fi seller’s de responsabilitate, dacă este o problemă de calitate sau veți obține un produs ca nu este descrisă, în caz contrar cumpărătorul va suporta retur de marfă și de rambursare nu este permis (în Cazul returnării produsului, vă rugăm să păstrați ambalajul original) Avem 6 luni garantie pentru produsele noastre, dacă produsele pe care le cumpara sunt defecte în termen de 1 lună .va vom trimite un înlocuitor, fără taxe suplimentare sau de restituire, atunci când vom ajunge produsele defecte, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți încă să le trimiteți înapoi la noi, dar trebuie să plătească de transport maritim de mărfuri.


Cwilcox6
2020-12-29
5/5
Fishing rod liked thank you

Scrie o recenzie

Produse similare