U Forma Electrice Shiatsu Înapoi Gât Umăr Corp Masaj cu Infraroșu Încălzit bate Acasă aparatul de Masaj Multifunctional Șal Masaj


Etichete: gâtului masaj shiatsu, dureri de gat, jinkairui masaj, masaj spate electr, lombara masaj electric, personal masaj electric, masaj gât xiaomi, de îngrijire a corpului masaj, kn96 masca, umăr masaj acupoint.

109.43lei 168.33lei
  • In stoc
  • w128202



  • Categoria 1: Aparatul De Masaj Pentru Gât
  • Categoria 5: picior masaj
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Categoria 3: masaj cervical
  • Categoria 6: talie masaj
  • Material: pu
  • Categoria 7: Multifunctional Șal
  • Categoria 2: relaxare
  • Cerere: Corpul
  • Categoria 4: Aparatul De Masaj Pentru Gât
  • Nume De Brand: Aneercare

U Forma Electrice Shiatsu Înapoi Gât Umăr Corp Masaj Infraroșu încălzire prin Frământare Acasă aparatul de Masaj Multifunctional Șal de Revizuire sfaturi: un curs de tratament, program de masaj este situat la 15 minute, pentru a vedea dacă nivelul este reglat la maxim, apoi pentru a vedea temperatura mediului ambiant, iar sensibilitatea de noua mașină de căldură de detectare.În mod normal, atunci când temperatura internă ajunge la 60 de grade 10-15 minute, se va opri automat.Când aparatul este în protecție termică, va continua să folosească, atunci când este frig.Atunci când temperatura ajunge la 60 de grade, se va opri automat.Când este rece, acesta va continua să utilizați.Acest lucru este în siguranță și normal, vă mulțumesc!Un amplu dispozitiv de protecție termică, proteja în mod eficient siguranța umană și de viață a produsului.Atunci când motorul intern de supraîncălzire sau de cuarț fibra de radiații protectie la supraincalzire mecanism va începe la cald, tăiat curentul, astfel încât gazda suspendat.Odată ce temperatura scade pentru a fixa punctul critic, în mod automat începe să funcționeze din nou.Accelera recuperarea musculara taur Atenua dureri musculare taur Reduce rata de inima taur Crește flexibilitatea bull a Îmbunătăți circulația bull a Promova un somn mai bun Caietul de sarcini: tensiune de Intrare: 100-240V; 50-60HZ tensiune de Ieșire: 12V Putere: 25W Conectați portul de ieșire din adaptor de alimentare pentru masaj plug.Dacă este folosit în mașină, conectați portul de ieșire de bricheta pentru masaj plug.Apăsați comutatorul de alimentare de pe panoul de control.Masaj începe să lucreze.Apăsați butonul de direcție, masaj capete de rotire în sens invers în mod repetat.Apăsați butonul infraroșu, începe infraroșu funcția de încălzire.După utilizare, opriți aparatul de masaj apoi să-l deconectați ștecherul.Descriere: 1. 8 din fibra de carbon cap de masaj, masaj mai mult în loc de 2. Clasa de Top de piele PU material, soft touch 3. Temperatură înaltă siguranță de control 4. Selectate de înaltă calitate cu strat dublu rezistent la uzura rețea de design, calitatea este mult mai fiabile


Djeri Rain
2020-12-15
5/5
item received around 10 days! very good and item is same as in advertisement, but, not same as the photo on the box.. but, product works as in description .. thank you !
Ku4er9vbii
2020-11-17
5/5
Product quality, I recommend it to everyone! Seller sociable. delivery from Russia, order was made by 11.11,, delivery by courier!
Kolkov63
2020-11-03
5/5
Got, the thing seems comfortable but it is necessary to compare with torque
Mariskadool
2020-09-08
4/5
Долгая доставка по России почти 2 недели, из них 8 дней лежало на складе в моём городе. Товар без внятного описания, но мне понравился, стучит по телу приятно, много программ, но лучше использовать авто.
Kealanime
2020-12-07
5/5
Very nice hammer masazhor, the quality of materials is good.

Scrie o recenzie

Produse similare