3V Termică Bumbac Încălzit Șosete Bărbați Femei Baterii de Iarnă Picior mai Cald Electric Șosete Pentru Drumeții, Vânătoare, Pescuit de Gheață


Etichete: încălzit pulover baterie, rucsac tactic, șosete drumeții în aer liber, nominală electric șosete, ciorap usb, deget de la picior mai cald, patagonia trecere prin vad șosete, pur șosete sport, croșetat gât mai cald, băiatul de hochei pe gheață șosete.

33.19lei 46.74lei
  • In stoc
  • w120011



  • Tip Sport: Ciclism
  • Deget separat: No
  • Gen: FEMEI
  • Nume De Brand: Aolikes
  • Origine: NC(de Origine)
  • Furtun Înălțime: ciorapi

Caracteristică:

1.REÎNCĂRCABILĂ ÎNCĂLZIT ȘOSETE---Reîncărcabilă încălzit șosete sunt un amestec perfect de calitate, fiabilitate și confort.Încălzit șosete sunt o parte importantă a noastră sănătate picior, ca să ne țină de cald și confortabil în vreme rece.Dar nu orice pereche de sosete va face.Aceste șosete încălzite sunt concepute pentru a oferi satisfacerea căldură timp de mai multe ore pe încărcare a bateriei.

2.UȘOARE ȘI CONFORTABILE---Subțire și ușor panouri de încălzire.Încălzit șosete sunt echipate cu ușor și discret elemente de încălzire, care continuă de ore, asigurându-vă că stați cald și confortabil în chilliest de zile

3.Aplicație---Electrice incalzite șosete tine cald si confortabil pe tot parcursul zilei, perfect pentru drumeții, vânătoare, pescuit la copcă, piscină în vreme rece.Nu mai picioare reci în timpul iernii.

4.Cel MAI bun PICIOR CALD---Iarna de încălzire cald șosete sunt bune pentru circulatia sangelui, încălzirea întregului corp.Baterie reîncărcabilă electrice incalzite șosete.Cel mai bun picior mai cald în fiecare reci zile.

5.CADOUL PERFECT---Servește ca un warm cadou pentru părinți și prieteni, aceasta este cea mai buna alegere pentru a menține picioarele calde în timpul iernii aspre.

6.Acesta este dotat cu 2 3vdc cutii de baterii și se încălzește degetele de la picioare și spate, de picioare, de-a lungul cu privire la-50 de grade temperatura de încălzire

Caietul de sarcini:

Tip baterie:baterie AA

Material:amestec Bumbac

Sezon:Iarna

Deget-separat:Nu

Dimensiune:Unul Mărime

Șosete Jos:21-30cm

Șosete Tub:24-37cm

Temperatura de încălzire:aproximativ 50 de grade

Ambalat:sac de Opp Ambalate include: 1 pereche de șosete


Scrie o recenzie

Produse similare