Wireless Bluetooth 5.0 Căști Bandă de Încărcare USB Sport Yoga de Fitness Execută setul cu Cască căști Muzica de Tricotat Văl


Etichete: magazin de căști fără fir, 6d căști, dispozitiv de management de cab usb, bluetooth primit, dre, joaca căști bluetooth, fones sem fio, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, mini banda bluetooth.

14.77lei 21.40lei
  • In stoc
  • w12487



  • Certificare: CE
  • Comunicare: Wireless
  • Vocalism Principiu: Orthodynamic
  • Nume De Brand: alloet
  • Versiune Bluetooth: 5.0
  • Driver Diametru: /
  • Stil: Căști
  • Plug Type: NICI unul
  • Numărul De Model: /
  • Funcția: Sport
  • Tip Wireless: Bluetooth
  • Rezistenta: [obiect
  • Conectori: USB
  • Distorsiune Armonică Totală: /
  • Sensibilitatea: [obiect
  • Max De Ieșire: /
  • Control Al Volumului: Da
  • Activă A Zgomotului De Fond: No
  • Numărul De Șoferi: /
  • Rezistent la apa: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Buton De Control: Da
  • Cu Microfon: Da
  • Lungimea Liniei: [obiect
  • Este wireless: Da

Wireless Bluetooth 5.0 Căști Bandă de Încărcare USB Sport Yoga de Fitness Execută setul cu Cască căști Muzica de Tricotat Văl Bentita

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru, Gri Deschis, Gri Inchis, Rosu

Bluetooth parametru descriere

Gama de frecventa: 20-20KHz

Sensibilitate: 95DM

Impedanta: 32 ohm

Horn dimensiuni: 32m

Distanta de transmisie: clasa a II-a

Gama de operare: 10m/32.8 ft

Timp de incarcare: 2h

Timp de utilizare: 8h

Capacitatea bateriei: 200mAh baterie cu litiu

Accesorii: Cablu USB + Manual

Bluetooth protocol: V5.0

Căutare Nume: BT-01

Bluetooth Instrucțiuni Cheie:

1. Power on de pe cheie / conexiune de telefon / pauză / redare

2. Volum sus / următoarea cheie

3. Volum jos/ultimul cântec

4. Microfon gaura

5. USB port de încărcare

1.2 setul cu cască Bluetooth functii:

1.2.1 asocierea Bluetooth utilizare:

1. Pentru prima împerechere de conexiune, apăsați și țineți apăsat butonul de Redare/Pauză timp de 3 secunde în modul de împerechere.Set lumina roșie și lumina albastra pentru a flash alternativ.După asociere de succes, albastru clipește încet, și logo-ul Bluetooth de pe dispozitivul Bluetooth va fi conectat, pentru ca display-ul de dispozitive diferite este ușor diferită.

2. După asociere de succes, lumina albastra de cască clipește încet.Dacă doriți să vă deconectați această asociere, aveți posibilitatea să apăsați butonul Play/Pause pentru 3 secunde, până când lumina roșie clipește alternativ, și puteți face o nouă împerecherea cu un alt dispozitiv Bluetooth.

1.2.2 muzica cu bluetooth:

1. Faceți clic pe o dată redare/pauză pentru a reda muzică, și apoi faceți clic o dată pentru a întrerupe muzica

2. Apăsați butonul de reducere a volumului cheie pentru a realiza funcția anterioară.

3. Faceți clic pe Volum tasta Plus pentru a realiza următoarele funcții cântec

4. Lung butonul poate reduce continuu volumul și pentru a minimiza prompt de sunet de "picurare"; chei poate crește continuu volumul la maxim prompt de sunet de "picătură cu picătură".

1.2.3 Bluetooth de telefon:

1. Apăsați tasta Redare/Pauză o dată, atunci când apel pentru a răspunde la telefon în mod automat.

2. Apăsați tasta Redare/Pauză timp de 3 secunde pentru a respinge un apel primit.

3. Apăsați tasta Redare/Pauză de 3 secunde pentru a transfera în mod automat de la telefonul mobil pentru a răspunde, și apoi apăsați tasta Redare/Pauză timp de 3 secunde pentru a reveni la set cu cască pentru a răspunde.Apăsați butonul de redare/pauză buton o dată pentru a închide și a termina apelul.

1.2.4 funcția de Încărcare:

1. Conectați încărcătorul USB (sau port USB de pe computer) cu Android cablu de date, și introduceți un capăt în portul USB de la acest aparat conform imaginea din dreapta.Mașina este prevăzută cu o lumină roșie pe dreapta pentru a indica faptul că acesta se încarcă.Atunci când aparatul este complet încărcat, lumina roșie se stinge.

2. Versiune Bluetooth:

Compatibil cu majoritatea brand de telefoane mobile sau telefoane mobile naționale în piață.Cu toate acestea, dacă jucătorul a telefonului mobil nu are AVRCP funcție, este imposibil de a controla melodia anterioară, piesa următoare, redare/pauză și alte funcții prin intermediul butoanelor de pe telefonul mobil.

Sfat:

AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) este audio/video remote control profile.AVRCP este conceput pentru a oferi o interfață standard pentru controlul de TELEVIZIUNE, echipamente Hi-Fi, etc. Acest fișier de configurare este folosit pentru a permite un singur dispozitiv de comandă la distanță (sau alte dispozitive) pentru a controla dispozitive a/V care toți utilizatorii pot accesa.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Wireless Bluetooth Bentita

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.


Scrie o recenzie

Produse similare