ASHANKS Camera Slider Motorizat Timelapse Photograpy 30CM Tăcut Electronice de Control Diapozitiv pentru Micro SLR Gopro Mibile Foto Video


Etichete: qr25de, lampa gopro 7, bere ceas, Scanare 3d, vw tăcut instrumente, camera timelapse, partidul republican, dslr slider, camera video, dolly slider.

809.51lei 1 619.02lei
  • In stoc
  • w135601



  • Numărul De Model: A200 mini 30cm slider
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Pachet 1
  • Greutate: 1.8kg
  • Nume De Brand: ASHANKS
  • Dimensiuni (WxHxD): 35cm
  • Compatibil: Camere
  • Certificare: NICI unul

ASHANKS Mini Silent Motor pas cu pas Motorizate Timelapse Slider 32CM Electric de Control slider pentru SLR Micro SLR Gopro Telefon A200 Descriere: 1. Capacitate de încărcare :3 KG 2. APP :

Sistemul Android (Căutare pentru "SMOOTHONE" pe Google store sau scana codul QR de mai jos);

Sistemul IOS :Căutare pentru "SMOOTHONE SLIDER" Apple APP Store Funcții: 1. Timelapse / Interval De Timp De Fotografiere - Începe De Distribuție 2. Control de la distanță de telefon Mobil APP/ Modifica Date de Fotografiere 3. Mai multe dispozitive este compatibil : pentru SLR, Micro SLR, telefon inteligent, aparat de fotografiat digital Operația Pașii de mai jos:

1. Descărcați APP:

Sistemul Android (Căutare pentru "SMOOTHONE" pe Google store sau scana codul QR de mai sus);

Sistemul IOS : ( Căutare pentru "SMOOTHONE SLIDER" Apple APP Store ) ;

2. Instalați bateria de pe motor și se conectează declanșatorul de cablu de pe camera foto și motorii;

3. A apelat de pe telefonul mobil bluetooth, GPS(Foarte important!!!)și cursorul motor , apoi deschideți slider APLICAȚIA, așteptați câteva secunde,acesta se va conecta la APLICAȚIA în mod automat;

4. Dezactivați modul de economisire a energiei (setarea telefonului mobil );

5. Setarea APP: litera a și B (apăsați lung),finisare stabilirea și începe tragere.Pachetul inclus: 1. Slider Corpul și motor inslide 2. Cablu de Eliberare a declanșatorului (C3/C1/N1/N3/S1/S2/P1) - puteți selecta 2 cabluri pentru camera foto (Canon / Nikon / Sony / Panasonic) Notă!!!Baterie F550 NU sunt Incluse!!!Cap de minge NU sunt Incluse!!!Camera NU sunt Incluse!!!Talpa cablul NU este Inclus!!!Recomandare: --- Dacă aveți nevoie de mai mult de declansare cabluri, acesta este link-ul: --- Dacă aveți nevoie de un ballhead, acesta este link-ul:

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Transport

Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.

Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Se întoarce Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.


Alicia Herrero
2020-11-27
5/5
Fast shipment and the slider is really beautiful workmanship in all details, excellent material, the app SMOOTHONE connects immediately with IOS! !! Recommended!!!
Clayton 145
2020-10-21
5/5
All right, works great with the iOS app. It goes very fluid and with my cameras it is perfectly understood. I 've talked to the seller about the rates to Spain and they 've been returned. Thank you very much!

Scrie o recenzie

Produse similare