3D profesionale digitale de analiză a pielii pielea fetei dispozitiv de testare pentru acasă salon clinica


Etichete: facial produs, bucată mobil acasă, analiza de produs link, de umiditate a pielii tester, moda analiza produsului, mobil acasă piese, facial machin, piele albi, churrera churro, Facial.

2 395.99lei
  • In stoc
  • w135941



  • Material: Acril
  • Certificare: CE
  • Tensiune Standard: 110V(不含)-220V(不含)
  • Caracteristică: De înaltă Definiție analiza cantitativă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sistem Opțional: Analiza De Sistem
  • Garanție: 12 Luni, întreținere pe tot parcursul vieții
  • Nume De Brand: adg
  • Tip: Analizor Piele
  • Funcția: test de piele
  • locul de origine: Guangdong, China
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Numele produsului: Pielea Fetei Echipamente De Analiză

3D profesionale digitale de analiză a pielii pielea fetei dispozitiv de testare pentru acasă/salon de

Rapid Detalii

Tip: Analizor Piele

Certificare: CE

Locul de Origine: Guangdong, China

Funcția: Test De Piele

Nume produs: Pielea Fetei Echipamente de Analiză

Caracteristici: de Înaltă Definiție analiza cantitativă

Garantie: 12 Luni, întreținere pe tot parcursul vieții Opțional

Sistem: Sistem De Analiza

Teoria de lucru:

Acest sistem este un fel de echipamente multifuncționale cu interfață frumos și toate-verso funcții de utilitate.Acesta cuprinde Opt module de analiza care sunt disponibile pentru a analiza modificările de pielea de Sebum / Pigment / Colagen / Elasticitate / por / Acnee / Sensibilitate/ Umiditate /raport de Analiză, Spre marea noastră surpriză, toate pielea imagini pot fi convertite în 3D imagini pielii prin real 3D tehnologie de reducere.În plus,imaginile să fie analizate din unghiuri arbitrare.Raportul complet cu excelent text și imagini prezinte toate rezultatele testelor de la clienti sub forma de procente.În acest fel, clientii nostri sa inteleaga rezultatele analizei și starea reală a pielii în mod clar.De asemenea, pentru a alege produse corespunzătoare pentru a merge cu rezultatele la test este permis.Între timp, de a promova noi produse în fundal.

Funcții:

1) analizorul este un profesionist 50X domeniul de aplicare a pielii, care conține funcția de congelare, să analizeze pielea ta/starea de păr în mod clar pe ecran.

2) cuprinde Opt module de analiza care sunt disponibile pentru a analiza modificările de pielea de sebum,pigment,colagen,elasticitate,por ,acnee,sensibilitate și umiditate.

3) 50X poate măsura adâncimea de linia de piele ,regularitatea de laminare și de zi cu zi schimbare patologică.puteți lua pielea de foto de piele corium strat și pielea epidermică strat.

4) piele de imagini pot fi convertite în 3D imagini pielii, pot fi analizate din unghiuri arbitrare.

5) cuprinzatoare a pielii raport cu excelent text și imagini prezinte toate rezultatele testelor de la clienti sub forma de procente.puteți imprima raportul.

6)puteți insertie logo-ul companiei,puteți recomand produsele cosmetice în software-ul, puteți Edita problemă de piele motiv,Edita sfaturi cum de a îmbunătăți starea pielii;puteți promova noile produse din piele software-ului.

7)toate pielea de fotografii va sace în software-ul,puteți compara pielea fotografii,compara pielea rapoarte. 8) Simplă și funcționarea convenabil,original și aspect compact.Engleză aotu analiza sistemului de piele.

Caracteristică:

1. built-in de gazdă integrantă proiectare și instalare, nu trebuie conectat la ecranul tactil operațiunea este ușor și intuitiv prompt vocal, fără a învăța, care este deschis, ultrausor cu design ușor de transportat.

2.aspectul UTILIZĂRI de design dezvoltat special pentru mucegai, de înaltă calitate frumos, face produsul dvs. imagine mai elegant.Aspectul produsului și interfață de utilizator și de voce prompt orice modificare, oferim real OEM, să aveți un instrument special, privată de produse personalizate imagine cu tine mai mult.

3.utilizarea de prima poate atârnă de un perete, linie de cosmetice de frumusete aparate enchased în care prezintă mai multe economisi spațiu imagine remarcabilă, fără de detectare a produs imagini publicitare, eliberarea în mod repetat ca publicitate gratuita bord.

4.se pot modifica parametrii bazează pe utilizarea condiție de testare rezultate, lasa client manipulat mai cu tărie produs efectul.

5.instrument echipat cu linie profesională și linie de cosmetice două model de lucru, toate industria de frumusete sunt aplicabile.

6. răspuns emisii reduse de carbon economisirea de energie 25W ultra-consum redus de energie.

FAQ :

1. Ai vreo garanție?

Da, avem.Ani garanție pe mașina gazdă este dat.


Scrie o recenzie

Produse similare