Microfon


Etichete: microfon mare, suport microfon, bose microfon, microfon syomki, microfon telefoane, eraser microfon, comestibile microfon, braso microfon, mkh microfon, led microfon.

63.91lei
  • In stoc
  • w13882



  • Nume De Brand: Микронаушники.рф
  • Stil: Guler
  • Origine: RU(de Origine)

Micro casti magnetice folosi ca difuzor cu magnet într-0,3 mm.Setul cu cască, care este purtat pe gât creează un câmp magnetic care-inducția câmpului, ceea ce face ca vorbitorul să vibreze, care la rândul său transmite vibrațiile timpanului, crescând astfel sunet schimbare este absolut invizibil, chiar dacă va străluci o lanternă în urechea ta și uită-te sub lupa.Ca nu este absolut auzit pentru alții (la toate nu este auzit, în orice mod, pentru că nu creează un sunet, dar transmite vibrații).Telefonul este conectat prin Conector de 3. milimetri, utilizarea de adaptoare este permis.Bateria de Coroana tip devine un element de putere.Există 3 varietăți ale acestei căști, acestea diferă în locația de microfon.

Microfonul este construit în cască (pe gât).

Microfonul este la distanță, poate fi situat pe încheietura mâinii.

Microfon la distanță butonul + pishalka, pe microfon la distanță există un buton pentru semnal de livrare.

Cel mai sensibil microfon.în setul de 4 magneți-difuzoare, un stick de cădere-îndepărtarea magnetului, setul cu cască în sine.Alimentat de o coroană baterie (bateria nu este inclusă).De viață a bateriei de 4 ore.Include 4 magneți.


Zverev Sergey
2021-01-10
5/5
Excellent micro-earphone, all passed for 5! I advise you to buy, good quality of goods. The product is friendly and responsive))).
Gromkowa13
2021-01-13
5/5
Excellent micro-earphone, absolutely invisible, the seller from Russia, delivery within 3 days, respect!

Scrie o recenzie

Produse similare