Microfon ajustabil Sta cu Explozie,Microfon Suspensie Boom Braț Foarfecă Suport pentru Samson Albastru Bulgăre de zăpadă Yeti


Etichete: mers blue yeti x, microfon headworn, microfon pol, microfon samson, mic shockmount, brat boom, brațul suport microfon, blue yeti, blue snowball ice box, blue yeti pop filter.

73.75lei 97.02lei
  • In stoc
  • w140700



  • Nume De Brand: SODIAL
  • Origine: NC(de Origine)

Stabil și durabil: La microfon reglabil cuier este fabricat din metal de înaltă calitate, iar capacitatea maximă de încărcare este de până la 3.3 lb.

Design pliabil și masă clip de montare: special concepute pentru transportul.Brațul reglabil poate fi pliat astfel încât să puteți purta cu tine.Acesta vă permite să reglați unghiul adecvat și înălțimea pentru a arăta perfect de sunet.Utilizați pad de cauciuc de birou muntele pentru a repara erorile de grosime maximă de 2 cm, în așa fel încât să protejeze pe deplin birou de dae.

Dublu-strat de prevenitorul de erupție: foloseste mai multe cadre fixe, de înaltă calitate prevenitorul de erupție a vă oferi performanțe excelente.De înaltă densitate, o bună flexibilitate, utilizarea pe termen lung, pot filtra tot zgomotul de fundal nedorit.Pentru a proteja mai bine pentru Blue Yeti și Blue Yeti Pro microfoane.

Cerere: potrivit pentru handheld/microfoane dinamice.Poate fi instalat pe cele mai multe dimensiuni standard portabil de microfoane si niste microfoane condensator, inclusiv pentru Blue Yeti Snowball sau alte microfoane, etc.

Reglabil: Acest microfon suportul este pliabil si portabil, inaltimea si unghiul pot fi ajustate pentru a se potrivi cele mai multe dintre nevoile dvs., și este ușor de asamblat.

culoare: negru

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 x Microfon Suspensie Boom Braț Foarfecă Sta

1 x Clemă de Montare Tabelul

1 x Microfon Clip

1 x prevenitorul de Erupție

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare