24buc 10ml Amber Gol Reîncărcabile Sticlă de Parfum Roll Pe Sticla Cu Inox cu Bilă Pentru Ulei Esential pentru Aromaterapie


Etichete: gol ș, ș apă, nordic dezinfectant sticla, sticlă brună ș, aromoterapie sticlă, amber borcan de sticlă, verde de sticlă cu role sticla de 10ml, estetic dezinfectant sticla, biberon ulei, sticla de ulei de stocare.

62.28lei 103.81lei
  • In stoc
  • w143324



  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • Dimensiune: 10ml
  • Nume De Brand: RUIMIO
  • Numărul De Model: Amber Gol Reîncărcabile Sticla

Descriere

Făcut de o grosime de sticlă durabil, cu un design profesional, fiecare 10ml de sticlă sticle cu role poate preveni uleiuri/parfumuri scurgere la poseta, depozitare sau de buzunar. 10ml convenabil dimensiune de buzunar care îndeplinește aeriene transporta pe cerințele îl face ușor de a transporta parfumuri și uleiuri în timp ce călătoresc.

Caracteristici

- Culoare: chihlimbar.

- Material: Sticla.

- Dimensiune: Aproximativ 7.15 x 2 x 2 cm.

- Capacitate: 10ml.

- Perfect pentru aplicarea de uleiuri esențiale diluate,uleiuri de parfum sau alte lichide.

- Buna rulare cu bile din oțel inoxidabil pentru ușor va aduce o bună folosind experiența.

- Călătorie dimensiune pungă, sticle returnabile, mare pentru Lichide, Parfumuri, apa de colonie, ulei esential de amestecuri.

- Diverse culori poate urma înclinațiile unul utilizare.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

24 x sticle


Scrie o recenzie

Produse similare