AIHOME 16 Gura Largă Acoperire Obișnuită Pentru Borcan cu Capac Rotund Culoare Capac de Plastic de Depozitare Capac Sticla


Etichete: GRĂTAR, piper, rasnita sare, o moara de piper, metal timer, top de sticla, rasnita piper, bea capac, se pisa piper, mucegai oală.

41.00lei 42.27lei
  • In stoc
  • w152655



  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: AIHOME

Puncte: 1、Cadoul Perfect: Sensibil are nevoie de capace se potrivi orice dimensiune minge sau kerr sticlă borcane mason și mai mult!Se potrivește mici 4 oz borcane, tot drumul până la mare 64 oz borcane.Cadouri minunate pentru prietenii care iubesc borcane de conserve pentru bucatarie de stocare și de procesare a hranei.

2、Luminoase și pline de Culoare: 16 produse alimentare în condiții de siguranță luminoase și pline de culoare capace.Cu 8 izbitor de frumoase culori: violet, alb, albastru inchis, verde, portocaliu, galben, roșu și albastru, adăugând o mare distracție și culori pentru camara ta. 8, gura largă, capace și 8 regulat gura capace

3、Scurgere-dovada Depozitării: Perfect pentru congelator și frigider, precum și uscat și lichid de stocare, cum ar fi cereale, bomboane, fructe, muraturi, salata, lapte si piureuri, etc..Sensibil are nevoie de capace pot fi utilizate fără inele de silicon.

4、mașină de spălat Vase în condiții de Siguranță: Aceste capace sunt realizate din alimente grad plastic și sunt BPA free - toleranță la Temperaturi de până la 240 ° c.

5、Aplicarea pe scară Largă: borcan capacele sunt proiectate cu 8 culori vibrante luminoase, ușor de a găsi ceea ce căutați pentru.Perfect pentru stocarea sau organizarea uscat & umed ingrediente, dulciuri, sosuri și mai mult.Pentru ingrediente umede, asigurați-vă că nu se agită cu forța.

Lista De Ambalare:

16*Capace De Borcan


Scrie o recenzie

Produse similare