Pliere portabil de Mână Camion Grele Ușoare Cos pentru Depozitare Mișcare #CW


Etichete: valiza aluminiu drum, roata roaba, role pivotante pentru cărucior, geanta carucior, cărucior de supermarket, camion de mână, coș de mână, plasă de pliere cosul de cumparaturi, coș de cumpărături, sac carucior.

88.80lei 134.57lei
  • In stoc
  • w153588



  • Capacitatea De Încărcare: -
  • Numărul De Model: -
  • Origine: NC(de Origine)

Puncte:

1、Ușor și Pliabil: Acest pliant camion de mână poate fi pliat cu ușurință în câteva secunde.Atunci când îndoite în sus, dimensiunea este de 17.3 x 9", Cu dimensiuni compacte si greutate redusa(2.75 lbs.), Puteți pune în sac după pliat și nu se simt grele.

2、de Înaltă Calitate Roți: Cu upgrade roți, care este mult mai stabil și poate păstra echilibrul, realizate din materiale de înaltă calitate, pentru a crește de încărcare greutate mare capacitate și stabilitate, mai rezistente la uzura netedă și durabil decât celelalte roți de cauciuc de pe piață.

3、Extensibila Placă de Bază: Acest utilitar coș făcut din îngroșat material PP, care este mult mai durabil.Poate stoca până la 55 kg capacitate și nu este ușor să se agită atunci când tragere.Caracteristici extensibila suprafață de bază de a organiza dimensiuni mai mari umpluturi(10+5 cm), nu este nevoie să vă faceți griji cu cutia e prea mare care nu se poate pune pe cos.

4、Tăcut Roata Design: maner parte este echipat cu retractabil elastic nasturi, trei tronsoane telescopice armat îngroșat aliaj de fier bieletei de direcție, și roțile sunt rezistente la uzură și tăcut.

5、Pachet Inclusiv: produsul pachetul include: 1* Pliere Cosul.

Caietul de sarcini: Material: bara de fier, PP + PVC metal rulment roata

Net greutate: 1.25 kg

Sarcină maximă: 25 kg

Psihiatrul dimensiune: despre 44cm * 23cm * 8.3 cm/17.32*9.06*3.28 inch

Extins dimensiune: despre 96cm * 23cm * 32cm/37.80*9.06*12.60 în

Lista De Ambalare:

Pliere Cosul*1


Scrie o recenzie

Produse similare