20 Buc Instrument de Putere 1/2" x 3/10" x 15/64" Înlocuire Motor Perii de Carbon


Etichete: motor cu colector tamiya, scule electrice de foraj piese de schimb, motor cu colector lexus, motor electric cu colector, perie de carbon, weyuu, control viteză motor cu colector, beauty blender perie, motor cu colector 32, perie de carbon motor.

28.43lei 40.64lei
  • In stoc
  • w15710



  • Numărul De Model: 999021
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Perii cu sârmă conduce și perie izvoare atașat.Perii uzate sunt de multe ori cauza unui prost de funcționare a motorului.

Caietul de sarcini: Denumire Produs Carbon Brush Perie de Carbon Dimensiune 13 x 7.5 x 6 mm / 1/2" x 3/10" x 15/64" (L * W * H) Lungime Totală(Aprox) 3.5 cm / 1.4" Culoare Ca Spectacol cinematografic Net Greutate 80g Pachetul de Conținut 20 x Motor Perie de Carbon

Descriere: motor perii de Carbon sunt una dintre cele mai frecvent înlocuit instrument de putere componente.Perii cu sârmă conduce și perie izvoare atașat.Perii uzate sunt de multe ori cauza unui prost de funcționare a motorului.

Înlocuirea periilor se poate repara un motor intermitent. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Transport

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) Toate produsele noastre sunt obiect material fotografii, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.Dar imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Sfaturi Cald

1)Dacă doriți achiziționarea de cantități mari, pls contactati furnizorul.

2)vă Rugăm să încercați pentru a oferi informații cât mai detaliate pentru adresa,cum ar fi codul postal,telefon acasă și numărul de telefon mobil.

3)având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în imagini.

4)în Cazul în Federația rusă client, va rugam sa furnizeze numele complet la noi, altfel poate nu are bunuri.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Sperăm că ne va da evaluarea adevărului obiectiv.Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Scrie o recenzie

Produse similare