Noul xiaomi mi 7L 10L 15L 20L backpack colorate sport de agrement piept geanta unisex de călătorie camping sac


Etichete: infinix nota 7, buna camping rucsac, 1366 6 core, mi xiomi, 3 xaomi, geanta prada, 90fun sac, geanta xiaomi, xiomi, geantă de umăr.

32.06lei
  • In stoc
  • w16265



  • Gen: Unisex
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Rucsacuri De Tip: Softback
  • Capacitate: Mai Jos De 20 Litri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Model Tip: Solid
  • Material Principal: Poliester
  • Tip De Element: Rucsaci
  • Stil: Normcore/Minimalist
  • Mâner/Curea Tip: Mâner Moale
  • Husa De Ploaie: No
  • Materiale De Captuseala: Poliester

Parametrii de bază

Un rucsac casual cu un design simplu, o varietate de dimensiuni si culori.Design rezistent la apă.Să-ți mai faci griji despre ploaie.Volum de produs: 7L, 10L, 15L, 20L Dimensiuni: 303 x 204 x 115mm (7L) 340 × 225 × 130mm (10L) 390 × 270 × 150mm (15L) 416 × 290 × 154mm (20L) Greutate produs: 107g (7L) 170g (10L) 206g (15L) 285g (20L) Materialul: fibre de poliester Lista de ambalare: rucsac mic × 1 Ambalare sac × 1 Tag × 1 Desicant × 1

Cumpărătorii show

Adevărat și fals despre

Recent, un număr de falși Xiaomi rucsaci apărut pe piață.Acum hai să le compare. 1. Lui exterior ambalare sac nu este același lucru.Autentic ambalaj exterior geanta are o scanare cod de mark; una falsă nu are scanare cod de marcă și ambalaj exterior sac pare ieftin. 2. În general materialul este diferit.Fals Xiaomi rucsac se simte ca un plastic, și poate fi, de asemenea, văzut de la logo-ul care fals logo tesut proces este foarte slabă și dimensiuni diferite. 3. Elementele de fixare sunt diferite.Cele autentice utilizarea Nx Lite brand elemente de fixare, se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp; cele false nu sunt. 4, autentic, cu marca YKK fermoar, netedă și nu s-a blocat , cele false nu sunt. 5, tag-ul este diferit, autentic tag-ul are informații despre rucsac mic, și este aplicată cu cod de scanare cod de marca.

Ambalare exemplu

Produsul este ambalat cu folie cu bule pentru a proteja rucsac pentru a evita deteriorarea în timpul de livrare expres.Detalii intime sunt manipulate pentru a vă permite să primiți o perfectă ghiozdan.

Xiaomi Rucsac Mic (Multi-dimensiune)

Tineresc si vibrant 1, multi-culoare opțional 2. Design Minimalist 3, EPE de bumbac curea de umăr

Disponibil în mai multe culori și dimensiuni pentru a vă însoțească de la mic la mare

O varietate de culori frumoase, cum ar fi portocaliu galben verde albastru roz sunt disponibile pentru a fi ușor de potrivire. 7L, 10L, 15L, 20L patru dimensiuni diferite pentru a satisface nevoile de o varietate de scenarii de călătorie, cum ar fi școală, naveta, de călătorie, și de stradă.

Din tesatura de design, totul este mai usor.

Neconvenționale, design minimalist, scoateți decor inutile, face rucsac mai ușor și reduce sensul de deplasare.

Rezonabil de stocare, cum să mă prefac că este de până la tine

7L, 10L, 15L, 20L patru dimensiuni diferite pentru a satisface diferite de călătorie cerințele de capacitate, de la laptop-uri, aparate foto, pahare de băut, la fel de mici ca căști, cărți de transport, prosoape de hârtie, etc. pot fi depozitate în mod corespunzător. *10L poate stoca 10-inch comprimat de calculatoare, 15L poate stoca 14-inch notebook-uri, și de 20L poate stoca 15.6-inch notebook-uri.Diferite marci de calculator dimensiuni poate avea erori.

Nivelul 4 rezistenta la apa material Nu jenat de ploaie în aer liber

Față tesatura de sac corpul are 4 nivele de apă-repellent funcție.Atunci când călătoresc în aer liber, pe vreme ploioasă, se poate proteja conținutul pungii de a fi umed într-o perioadă scurtă de timp, și Doar frecati-l și uscat.

Respirabil panoul din spate, răcoritoare, confortabil și nu înfundat

Ochiurilor de plasă respirabil și bumbac panoul din spate se potrivi confortabil la partea din spate a corpului uman, răcoritoare și nu înfundat.Cu bretele late dispersa povară și vă va oferi o experiență mai ușor în timp ce eliberarea de mâinile tale. *Figura arată spate de 20L rucsac mic, care este ușor diferită de tesatura de 7L, 10L si 15L

EPE bumbac curea de umăr O varietate de spate metoda

EPE perla bumbac curea de umar larg, moale si confortabil, rezistent la șocuri și decompresie.Poate fi umăr, umeri, fata, spate, oferindu-vă mai multe opțiuni contabile.

Multi-size contrast

7L display color

10L display color

Afișaj color 15L

20L display color

*Imaginile de mai sus sunt numai pentru referință, și obiectul real va prevala.Datorită influenței de fotografiere lumină, poate exista o anumită diferență de culoare de la obiectul real.


Goldmidas
2021-01-05
5/5
ткань плотная , до минеральных вод пришел за 2 недели .

Scrie o recenzie

Produse similare