LUCKYYJ Fereastra de Confidențialitate de Film Fereastră Statice se Agață de Vinil Fereastra 3D Decalcomanii Autocolante Fereastră pentru Ușă de Sticlă Acasă de Căldură Control Anti UV


Etichete: piperul, semnătura fereastra film, autocolant pentru sticla, stiker perete, sticker pentru laptop, film de vinil, masina pentru autocolant, cricut filtru, filmul fereastra, 90 autocolant.

15.21lei 19.49lei
 • In stoc
 • w180 • Grosime: 0.24 mm
 • Medie de viață: 5-8 ani
 • Material: Vinil
 • De mediu: Prin Europa, EN71-3 standard și SGS
 • Tip: 3D
 • Origine: NC(de Origine)
 • Caracteristică: Static
 • Funcția: Izolație Termică
 • Tratament De Suprafață: Colorate
 • Dimensiune: 30/45/60/75/90x100cm 30/45/60/75/90x200cm
 • Nume De Brand: LUCKYYJ
 • Numărul De Model: 054

S-ar putea place

> LUCKYYJ Exclusiv Fereastra film. > Noi oferim o gamă largă de diferite ferestre de filme.Mai Multe Modele Unice, Vă Rugăm Dați Clic Aici ↓↓↓

Mici Sfaturi pentru TINE,vă rugăm să citiți înainte de cumpărare.

*Vă rugăm să Rețineți că Această Fereastră de Film se Aplică Numai pe suprafețe Netede Suprafețe de Sticlă.Nu se Aplică în Afara ferestrei sau Windows cu Crack. *Nu uitați să îndepărtați transparent partea de suport înainte de a pune pe sticla sau că nu se va agăța(Folosiți o bandă pe-un colț de pe partea din spate (partea buna) pentru a elimina rapid suport folie de protectie). *Vă rugăm să folosiți un uscător de păr să se înmoaie film în vreme rece (Rezistente la Căldură până la 176 ° c)

De ce să alegeți LUCKYYJ Fereastra de Film?

TOP Confidențialitate Nivelul de Protecție: e frumos să se simtă în siguranță la propriul loc User-Friendly: gratuit Hassle coaja-stick de aplicație într-o briza, îndepărtarea ușoară lăsând nici o deteriorare sau reziduuri Lipici Gratuit: pur și Simplu utilizați apă cu săpun pentru a instala, nici toxic lipici necesare Reutilizabile: Premium material PVC ofera un plus de durabilitate, pot fi re-poziționate și refolosite în mod repetat Protectie UV: Spune la revedere de la 96% din razele UV care pot răni pielea ta De Economisire a energiei: Controlul costurilor cu energia prin reducerea în punctele fierbinți de vară și de a reține căldura în timpul iernii

Lipici Design Gratuit

*Statice se agață de film fereastră, ușor de instalat și de a elimina în câteva minute cu nici un reziduu. *Nici o substanță nocivă de presă.

A oferi Intimitate și Permite Luminii în

*Furnizarea de semi confidențialitate-să păstreze păsări de crashing și animale de companie latra de a vedea afară. *Nu este rupt oarbă.

Aplicarea Pe Scară Largă

*Utilizat pe scară largă în birou,camera de zi,dormitor,baie,glisante uși sau ferestre. *Înlocuiți perdele tradiționale cu acest elegant și frumos film fereastră.

Dimensiuni și Ambalaje

Dimensiune: 30/45/60/75/90x100cm/200cm vă Rugăm să măsurați și înregistrați lungimea și lățimea de fiecare bucată de sticlă aveți de gând să-tentă în primul rând.Sugerez să cumpere 5-15% mai mult pentru deșeuri sau resturi.

Pachet: Unul continuu rola (nu piese separate) Includ: Produs; instrument de Instalare Vom pachetului ele conformitate cu EXPUNEREA anticipată pozitivă,exterioară strat de folie cu bule pentru a le proteja.Un produs special vor fi protejate de un tub de hârtie.

Cum pentru a instala LUCKYYJ fereastra de film?

1.Curat de sticlă(asigurați-vă că sticla este curată și netedă). 2.Sticla umedă(mai mult apa,cu atât mai bine). 3.Se taie filmul la dimensiunea necesară și coaja de pe suport transparent de film. 4.Trecut de partea buna a paharului. 5.Racleta filmul de sus în jos,de la stânga la dreapta. 6.Se taie excesul de film(lăsați un mic decalaj de aproximativ 1 cm intre folie si geam să las apa să curgă).

Întrebări Și Răspunsuri

Q1:de Ce fereastra mea film nu poate agăța?A1:nu s-Au udat fereastra cu apa, sau nu au scos transparent suport de film.Vă rugăm să nu uitați să îndepărtați filmul de protecție sau că nu se va agăța.Dacă ați îndepărtat de protecție laterală,poate fi aplicat pe partea greșită.Vă rugăm să inserați partea buna la fereastră.Q2:de Ce există atât de multe bule?A2:Prea puțină apă.Vă rugăm să rupe în jos și se pulverizează o mulțime de apă,mai mult apa,cu atât mai bine.Q3:de Ce margine de fereastra mea filmul a început să cazut?A3:marginea filmul este prea aproape de fereastră.Vă rugăm să lăsați un mic decalaj(aproximativ 1 cm )pentru a permite fluxul de apă, astfel că filmul poate lipi bine.


Ksuha1993
2020-09-29
5/5
Fast delivery, perfectly packed. thank you very much.
Www Olivershoney50
2020-09-29
5/5
Super quality… Thanks
Karzavala
2021-01-03
5/5
All as in the description

Scrie o recenzie

Produse similare