Hot Accesorii Proteja Casti Pentru Apple Airpods Max Căști Peste Urechi Caz Greu Eva Călătorie De Stocare De Caz


Etichete: amuzant caz airpods, sennheiser caz de silicon, g apple airpods caz, aer pod caz acoperire drăguț, cască opus, coque airpods cărți, aer pod alimente cazuri, sac eva, cască huawei p30, caz eva.

27.46lei 61.02lei
  • In stoc
  • w19092



  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: CARPRIE
  • Pachet: Da
  • Material: EVA
  • Tip De Element: Cutii

Pentru Apple AirPods Max Căști Peste Urechi Caz Greu EVA Călătorie de Stocare de Caz

Caracteristici: 1. Compatibilitate: Special concepute pentru AirPod Max căști, de dimensiuni reduse, pot evita cască tremura, și poate acomoda perfect căști, Smart case și cablu de încărcare și alte accesorii (vă rugăm să rețineți: căști și accesorii nu sunt incluse) 2. Design convenabil: robust curea este ușor de transportat, iar designul interior este perfect pentru accesorii.Buna, dar puternic de 360 de grade, cu fermoar, ușor de a deschide și închide. 3. Material de înaltă calitate: cască sac de depozitare este fabricat din EVA + poliester pentru a oferi durabilitate și performanță de lungă durată. 4. Căptușeală interioară moale: interior moale, anti-static tesatura strat interior de sac poate absorbi în mod eficient impactul și de a reduce daunele la căști cauzate de coliziune accidentale.Această situație poate proteja AirPod Max cască setul cu cască fără fir de praf, zgârieturi, abraziune sau de impact,zdrobit și umedă. 5. Convenabil pentru a transporta: Acest tip de robust, husa de protectie face căștile de lumină și compact, poate fi pus in geanta, rucsac sau depozitare, și este convenabil pentru a transporta oriunde.

Caietul de sarcini:

Denumire: căști de stocare de caz Compatibilitate: compatibil pentru AirPod Max Căști Material: EVA Culoare: Negru Greutate: aproximativ 220g

Pachetul inclus:

1 BUC Căști de Stocare de Caz

Notă: nu figura pe hearphone


Scrie o recenzie

Produse similare