Masina De Acoperire De Ceară Anti Scratch Masina De Polish Lichid Ceramic Blana Detaliază M8617


Etichete: masina detaliu, vopsea auto spray, anti-masina de zero, moneda lustruire, ceram haina, zatooto auto zero, Poloneză, reparații auto zero, Poloneză Ceara, ultimul strat.

22.86lei 40.11lei
  • In stoc
  • w193422



  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Paint Cleaner
  • Nume De Brand: Vecligt

Masina De Acoperire De Ceară Anti Scratch Masina De Polish Lichid Ceramic Blana Detaliază M8617 Descriere:

Caracteristici:

1. Elimina cu ușurință poluarea luminoasă și pete! -De înaltă calitate ceara auto este mare pentru rapid și ușor pata elimina înainte de lustruire strat ceramic!Da masina ta un aspect nou.

2. Super moale, super material fin! - Actualizat formulă de cristal, mai lin.Utilizarea de înaltă calitate, pur ceara de carnauba, cel mai bun material pentru cristal metalic, polysilazane, a mai durabil de protecție și mult mai rezistenta la zgarieturi.

3. Siguranța de vopsea! -Lux amestec de ceară de carnauba și polimer poate oferi puternică și de lungă durată de protecție.Se menține netezimea cu lucios luciu reflectorizant, care este sigur si eficient in toate tipurile de luminoase, acoperiri.

4. Ultra-gama larga de utilizare! -Este potrivit pentru întreținerea de vopsea, sticlă, plastic, piese de schimb, piese decorative, din piele, și anvelope de orice masina de culoare.Este o masina universala de frumusete ceara.

5. Principalele funcții! -Deoxidize și poloneză.Eficient poate umple zgârieturi fine și formează strat protector de cristal transparent.Anti - UV formula, de a preveni în mod eficient îmbătrânirea vopsea auto.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 150ml: 83*38mm, 20ml: 40*18mm

Conținut Net: 150ml/20ml opțional

Pachetul Include:

1 x masina strat de ceara


Baia Baia
2020-12-20
1/5
Received in bad condition the product that comes out everywhere

Scrie o recenzie

Produse similare