Mașini de Oțel Inoxidabil de Înmatriculare Cadru Suport Argintiu Diamant Bling Sclipici Cristal Stras Pentru statele UNITE ale americii American Canada Camion


Etichete: masina cadru de înmatriculare, masina americana numărul, inox cadru de înmatriculare canada, amg înmatriculare, placa american, masina placă de metal, germania placa, de înmatriculare protector canada, cadru de înmatriculare de aur, placa de cadru.

27.62lei
  • In stoc
  • w2071



  • Numele Modelului: De Înmatriculare, Titularul
  • Modelul Anului: 2018
  • Element De Lungime: 31cm
  • Tip De Element: De Înmatriculare, Titularul
  • Articol Greutate: 150g
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • model: Null
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Înălțime Element: 0.5cm
  • Caracteristică: anti-furt
  • Lățime Produs: 16cm

Mașini de Oțel Inoxidabil de Înmatriculare Cadru Suport Argintiu Diamant Bling Sclipici Cristal Stras Pentru statele UNITE ale americii American Canada Auto Camion de Vehicule Caracteristică: Peste două sute de piata mare bling stras pe întregul cadru.Se face cadru foarte frumos.Puternic, rust-free cadru metalic (acest lucru NU este ieftin de plastic!) De înaltă rezistență adeziv conceput pentru a rezista vreme și spălătorii auto.Se potrivește cu Dimensiunea Standard de înmatriculare pentru statele UNITE ale americii și Canada.Versatil, pentru față sau din spate.Caietul de sarcini:

Special Pentru statele UNITE ale americii American Canada Masina Doar de Culoare: Argint Material: Otel Inoxidabil si Stras Dimensiune: Aprox.31cm x 16cm Notă : 1. Vom folosi un adeziv de înaltă rezistență, care rezistă vreme și spălătorii auto, Dar pentru diverse motive, unele cristale strălucitoare va cădea.și am de livrare câteva mici cristale stralucitoare,puteți DIY-l de unul singur.Vă mulțumim pentru înțelegere!!! 2. Dimensiunea poate fi de 0,5 mm greșeală.Pachetul inclus:

1 x Premium Metal Bling Cadru de Înmatriculare 2 x Diamant filet 2 x Șuruburi 2 x Perna Inel de Livrare: 1. Va vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Garanție: 1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi Feedback: 1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!


Scrie o recenzie

Produse similare