12V Led Strip Lumini de Decor Pentru Perete Dormitor Luces Condus De Colores Control de la Distanță Bluetooth Muzica de Schimbare a Culorii RGB Lumini


Etichete: bluetooth control cu led-uri, ledstrips mișcare, orb cablu, sarcina lumini, benzi cu led-uri usb, aplicatiile led murală, rgb lumina alb, lampa led, dormitor perete led, tub led rgb.

46.17lei 65.05lei
  • In stoc
  • w21243



  • Numărul De Model: luces condus de colores
  • Certificare: NICI unul
  • Ocazie: dormitor
  • Nume De Brand: CHEIE-WIN
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Rezistent la apa: Da
  • Caietul de sarcini (lumina margele / m): 30 Led-Uri/Metru
  • Culoare Temperatura(K): 22 sunt pe LED
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Medie de Viață (ore): Durata de viata de 50.000 (h)
  • Led-Uri Numărul/M: 30 Led-Uri/Metru
  • Tensiune: 12V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Benzi
  • Chip de LED-uri Model: 5050

Descriere:

*1. Tip LED: 5050

*2. Lumen/LED-uri: 22 lm

*3. LED Densitate: 30 Led-uri/metru

*4. Factor De Putere: 0.98

*5. Durată de viață: 50000 (h)

*6. Beam Unghi: 180 de grade

*7. Indexul De Redare A Culorii: 80

*8. Plug tip: SUA/UE/marea BRITANIE

*9. Intrare: 12V

Caracteristici:

*1. [APP/Control de la Distanță]: Echipat cu o telecomandă, puteți regla luminozitatea, moduri de iluminare, cronometru, viteza, culori luminoase, cu, sau, descărcați APLICAȚIA pentru a controla de pe telefonul tău.

*2. [Diverse Modul de Iluminare]: Cu diverse statice și dinamice, pline de culoare moduri de iluminare sunt disponibile, built-in de înaltă sensibilitate microfon colectează muzica de a conduce schimbare de culoare, și puteți comuta manual între clipește, respirație, stropire, schimbare treptată, și așa mai departe, creând un romantic, minunat, interesant și atmosferă magică pentru petrecerea ta.

*3. [Memorie și Funcția Timer]: benzi cu LED-uri are o funcție de memorie, care pot aminti modul stabilit înainte.Cu APLICAȚIA inteligent, acesta poate fi pornit și oprit în mod automat la un anumit interval de timp, care vă ajută să controlați timp și de a salva energie.

*4. [Multi-scop Benzi cu LED-uri]: puteți folosi lumini cu LED-uri pentru a decora sala de mese, dormitor, bucatarie, veranda, TV, colț, un bar și o sală de conferințe, piscină interioară și în aer liber(non-rezistent la apa nu este recomandat), adecvat în special pentru festivaluri și activități, cum ar fi de Halloween, de Crăciun și alte activități.

*5. [Simplu și în condiții de Siguranță pentru a Utiliza]: schimbare de Culoare lămpi de joasă tensiune de protecție scurt-circuit, valoare calorică scăzută, siguranță, acces ușor, durată lungă de viață și de instalare flexibil, și poate fi instalat pe curat, plat și suprafețe uscate.Cu semne pe ele, puteți ajusta cu ușurință lungimea în funcție de nevoile dumneavoastră.

Atenție:

*1. Asigurați-vă că suprafața pe care lampa este de a fi lipite este curată, plană și uscată.

*2. Să taie lumina, asigurați-vă că pentru a opri alimentarea în primul rând.Și ai nevoie de alt adaptor de alimentare(nu sunt incluse) pentru bandă nouă.

*3. La conectarea Bluetooth cu Android APP, aveți nevoie pentru a deschide informații despre locație, deoarece aceasta este o cerință oficială de Android, vă rugăm să asigurați-vă că să o facă.

*4. Pentru a utiliza funcția muzica, muzica ar trebui să fie sincronizate din iTunes pentru iOS și sistemul Android poate reda muzica direct de pe APLICAȚIA muzică.

Dacă telefonul nu se poate conecta la lumină led bar, vă rugăm să faceți următoarele:

*1. Verificați dacă indicatorul luminos bar este conectat corect la sursa de alimentare.

*2. Verificați dacă Bluetooth este pornit.

*3. Verificați dacă există alte telefoane în legătură, dacă este așa, vă rugăm să le deconectați.

*4. Verificați Bluetooth să fie conectat în setările telefonului.Dacă da, vă rugăm să-l deconectați și să ieșiți din APLICAȚIA, apoi rândul său, pe Bluetooth din nou, și APLICAȚIA se va conecta automat.

*5. Dacă totul este normal, dar tot nu vă puteți conecta la APLICAȚIA, vă rugăm să închideți APLICAȚIA și deschideți-l.

*6. Dacă încă nu funcționează corect, vă rugăm să ieșiți din aplicația, reporniți telefonul, activați plug-in lumina, și porniți Bluetooth și APLICAȚIA din nou.

Pachetul Include:

1 x Benzi cu LED-uri Lumina

1 x Control de la Distanță

1 x controler Bluetooth

1 x Manual


Scrie o recenzie

Produse similare