Hotone Nano Moștenirea Atac de Cord Mini 5 Watt Compact Amplificator de Chitara Cap cu 3 Band EQ NLA-3


Etichete: floyd rose tremolo, chitara de lutier instrument, dispozitiv de management de cab amplifi, upgrade tub amplificator, flacăra gât chitara, preamp de bass, pedala vox, HST, cutie de trabucuri chitare piese, acousitc chitara accesorii.

274.58lei 610.14lei
  • In stoc
  • w22656



  • Nume De Brand: SONICAKE
  • Numărul De Model: NLA-3
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Amplificator

Atac de cord este cel mai nou membru al Nano linie, și este pentru capete de metal.

Este similar cu alte Nano amp capul în designul său compact și cinci imens de wați de ieșire.Dar acesta este unic în sunet și simt.

Atacul de Cord design-ul este bazat pe Mesa Boogie Rectifier*, oferind metal jucători care clasic, hard rock amplificare sunet.

Puteți să-l scoate din buzunar și dezlănțui o masa de neimaginat de energie conectat, toate fără a pierde controlul.

Caracteristici Sunet inspirat de Legendarul Mesa Boogie Rectifier* Extrem de compact de configurare pentru portabilitate Înaltă calitate sunet cu Volum si Gain control 3 Band EQ control pentru modelarea ton Compatibil cu corpuri de diferite impedante variind de la 4-16Ω FX LOOP pentru utilizarea de efecte externe ieșire pentru Căști jack este foarte convenabil pentru a practica și de înregistrare Aux In cu jack poți să te joci cu un music player extern 18V DC sursa de alimentare (Adaptor inclus) Putere de Ieșire: 5 W FAQ

Câți wați are Nano Moștenirea Amplificator ai?

5 wați.

Câți wați are Nano Cabinetului au?

10 wați.

Eu sunt, folosind Violet Vânt amp în NOI, dar va merge la Marea Britanie în cazul în care sursa de alimentare este de 220V în loc de 110V de la NOI.Pot Violet Vântul se ocupe de tensiune mai mare?

Original, adaptor de alimentare de Vânt Violet are o gamă de tensiune de 100-240v, astfel încât acesta va funcționa bine în marea BRITANIE.Poate ai nevoie de un adaptor, cu toate acestea.

Pot folosi Nano Moștenirea amperi pe scenă?Dacă nu aveți un taxi, ar fi BINE să se conecteze direct la mixer prin conectarea unui DI prin ieșire?

Da, Nano Moștenirea amperi mare de lucrări conectat direct la un mixer prin line out.

Ca un mini amplificator, ar putea Nano Moștenirea Amplificator lucra cu dulapuri mari?

Da, Hotone Nano seria Legacy Amplificator are adaptive potrivire de impedanță de 4 Ohmi la 16 Ohm dulapuri, cu o putere de ieșire de 5 wați.

Pe Mojo Diamant amplificator de linie/casti pe spate este listat pe specificatii ca un mini stereo jack.Va fi deteriorat dacă am folosi un mono jack în schimb, pentru a-l conecta la mono line-in de outboard gear sau de alimentare-amplificatoare sau mixere?

E bine să conectați linia/ieșire căști cu un mono jack.

Care sunt cerințele de putere pentru Nano Moștenirea amperi?Și cât de mult curent desenează?

Nano Moștenirea amperi funcționează cu 18V cu un curent de ieșire maxim de 900mA (la 18V 4Ohm).

Poate Nano seria Legacy fi rulat fără un difuzor (folosind căști la un difuzor emulator box, apoi la PA).

Nano Moștenirea pe capete nu ai nevoie de un difuzor de încărcare să funcționeze, astfel încât să puteți cu siguranță, doar-l utilizați cu căști.Ei au, de asemenea, mare lucru direct printr-o interfata pentru calculator de înregistrare.

Poți să-mi spui dacă efectele bucla este –10dBV pentru pedale sau +4dBV pentru rack unități?

Nano Moștenirea amp FX loop este conceput pentru a -10dBV (instrument de nivel).Cu toate acestea, pentru că butonul de volum (NIVEL) este înainte de a TRIMITE în termeni de circuit, puteți crește TRIMITE semnal un pic de cotitură nivel.Aceasta nu poate ajunge până la +4dbV, dar ar trebui să fie suficient pentru a conduce cele mai rack de echipamente.

Sunt aceste amplificatoare solid state sau digital?

Amp capete sunt 100% analog stare solidă.

Întrebarea mea este, pot rula un multi efecte pedala direct în F/X reveni?Vreau să fie în măsură să by-pass preamplificator, fără a deteriora unitatea.

Sigur se poate, asta e ceea ce FX loop este pentru.Amintiți-vă pentru a opri amp modeling pe multi-efecte atunci când îl folosești cu Nano Moștenirea amp.

I-am cumpărat doar Invaziei Britanice și Nano Moștenirea Cabinet.Vreau doar să știu numărul maxim de Nano Moștenirea dulapuri, care poate fi cuplat?

PRODUCȚIA de Nano Moștenirea Cabinetul este conceput pentru conectarea la un alt taxi în paralel; atunci când sunt utilizați 2 Nano Moștenirea Cabine, general impedanta va deveni pentru 4Ω.Dacă puteți DIY circuit în serie și în paralel, simultan, atât timp cât în general impedanța este nu mai mică de 4 Ω, în teorie, puteți să vă conectați la fel de multe în plus taxiuri ca, după cum doriți.


Sergiosan01
2020-12-09
5/5
Well-received! Beautiful little amp!
Savelnik43
2020-12-12
5/5
Purchase from sale 11.11, reached a month in consolidated parcel. Packing tight carton, double. The amplifier caused a dual impression: Cons-there is no clean sound even with the gain = 0 the sound is already overloaded, the background is present, the warmer improves the sound tangible. Pluses-a powerful exhaust sharpened under the guitar, any headphones shake. I plan to jam in parallel the speaker in a self-finger lamp combo for a "quiet" game. On the old quotes connected to Aux added fat, the sound becomes less plastic. To seller Thank you. :) SE if there was an opportunity to re-play would have taken less "overloaded".
Roxannohara
2021-01-04
5/5
very nicely made ! and small ! so cute ! thank you !
Misterkalter
2020-12-05
5/5
Sounds spectacular, it's smaller than you see in the pictures. The sound is clear and the overdrive meets my expectations to touch metal. Plus it comes with the power source so 10/10. Shipping to Chile was extraordinarily fast.

Scrie o recenzie

Produse similare